“Corpse Bride” editorial – All Hollow (summer issue)

image
De când mă știu am alternat cărțile de beletristică și cele motivaționale. Un fel de a purta de grijă și sufletului, nu doar minții. Nu a durat mult până am descoperit că cele din urmă promovează aceleași principii, doar că o fac într-o altă prezentare sau prin exemple diferite. Cartea Secretul nu mi-a schimbat viața, însă de atunci îmi pun dorințe explicite și fac tot posibilul să nu pornesc la luptă cu gândul că deja am pierdut – “setează-te pe frecvențe pozitive”.

În timp ce mă uitam peste contul de Instagram al uneia dintre colegele de breaslă am găsit această poză:

image
Mi-a rămas întipărită în minte și m-a făcut să mă pierd în amintirile adunate de peste șase ani în care am văzut numeroase fețe ale modei. Presiunea psihologică este teribilă, în special în cea mai importantă și sensibilă relație – cea cu sinele. Ciudat este că după atâtea experiențe, mai mult sau mai puțin plăcute, dezamăgiri, jocuri de culise – încă sunt o optimistă convinsă. Probabil de aceea mi se întâmplă atâtea lucruri grozave, doar din minte izvorăște tot. Încă am emoții teribile înainte să lucrez cu o echipa (chiar daca am mai lucrat de 5 ori împreună), încă îmi bate inima tare, tare când văd numele Evei (bookerița mea) pe ecran.
  image
1 ianuarie 2013, 2:00 a.m, camera mea – am decis că 2013 trebuie să fie altfel. Am scos o coală de hârtie și am trecut pe ea tot ce mi-aș dori să fac în noul an. Tot ce mi-a trecut prin minte, oricât de puține șanse mi-aș da. Rând pe rând cele 12 poziții s-au ocupat rapid, lunile au trecut și lucruri extraordinare s-au petrecut sub ochii mei. Cu două săptămâni înainte de ziua mea am ținut în mână ediția de vară a revistei All Hollow în care am apărut cu editorialul Corpse Bride. Este unul dintre preferatele mele.  Bucuria a fost dublată de faptul că petrecerea de lansara a avut loc la Cluj – la mine acasă. Coincidență? Nu prea cred. Are Universul un fel aparte al lui de a aranja lucrurile sau o fi Cel de sus?
“De aici vedem că-n noi un Dumnezeu lucrează-n tot ce vrem”
Shakespeare – Hamlet, actul V, scena 2
image
image
image
image
Marele meu regret este că autorii acestui editorial – echipa Glamography: Cristian Niculae si Dan Nichitiu- nu au fost alături de mine, dar e doar începutul colaborării noastre și sunt sigură că vom mai avea ocazii în care să sărbătorim. Tot ei m-au făcut parte din echipa Cockaigne și îmi lansează provocări cu fiecare număr nou. Datorită lor am tăiat de pe wish list-ul meu “editorial în All Hollow” așa că li se cuvine cel mai mare “mulțumesc” de care sunt capabilă. Anca Buzea este responsabila pentru look, iar coronițele de flori sunt semnate LaChatterie. Aș fi plecat cu toate piesele, semnate de designerii români, dar am fost modesta și am luat doar cu o pereche de sandale care mi-au fost dăruite – vinovată este stilista Monica Georgescu la care mă gândesc de fiecare dată când le port 😀
Wish it, dream it, do it!

2 Comments

  • Ale R. says:

    Cand am tinut revista in mana si am ajuns la “Corpse Bride”, te-am recunoscut imediat, fara sa ma uit la numele tau. Cred ca esti un exemplu pentru toate tinerele care aspira la o cariera in modelling sau, care, pur si simplu viseaza sa apara pe copera unei reviste cunoscute. Excelente fotografiile, conceptul, styling-ul…tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *