Caramel & superpowers, please!

De când mă știu mi-am dorit a superpower. Pe lângă clasicele să aflu numerele câștigătoare la Loto (heeeell yeah – those shoes aren`t cheap!), să pot să mișc lucruri (to drive people crazy, mainly), să citesc gândurile oamenilor din jurul meu (ah, still in my top 3), să știu când urmează să mă întâlnesc cu the girl I love to hate/my highschool crush și să arăt impecabil (you, bad hair days, are killing me!) am ajuns de multe ori să mă gândesc ce bine ar fi să pot trimite o scrisoare to my younger self. Și cred că peste zece ani mi-aș dori să pot face la fel pentru Fica de acum.

intro 03

Am început să îmi compun scrisoarea, la modul serios, datorită brandului Caramel. În urmă cu câțiva ani căutau o fată pentru a fi imaginea lor. Am fost chemată și eu – primul meu casting pentru un catalog. Nu l-am luat. Ah, premierele –  cum să le uităm? Așa că în ziua shootingului pentru noua campanie S `14 m-am trezit de multe ori că oftez. Poate pentru că modelul care făcuse campania în urmă cu atâția ani era lângă mine – acum în ipostaza de designer. Poate pentru că auzeam cum echipa îmi alege ținutele pentru postere și stabilesc încadrarea pentru a se potrivi cu dimensiunile pereților – știam că era real: se schimba o generație.

caramel_PV14_01_header shop

Așadar, ce aș pune în scrisoare, mai exact?

În primul rând mi-aș scrie, cu litere mari, că toate lucrurile își au vremea lor. Mi-aș spune să am răbdare și să pășesc înainte cu încredere pentru că nici nu îmi imaginez ce drum frumos mă așteaptă. Stay confident!

1

 

Aș face o promisiune față de mine însămi: să nu trăiesc în trecut și să nu privesc prea des înapoi. Pe principiul: Să nu-ți amintești, în schimb, orice. Nu sunt bune decât amintirile care te ajuta sa traiesti în prezent. Carpe diem!10259415_622934701121167_189604872_n

Mi-aș spune să îmi iubesc prietenii și să îi prețuiesc pentru că nu o să îi am întotdeauna lângă mine. Alegerile noastre vor fi atât de diferite încât va veni ziua în care ne vom întreba ce ne-a ținut împreună – probabil umorul, pe care anii vor încerca să-l transforme în sarcasm. Nu lăsa să se întâmple asta. Protect your childish side!

2M-aș sfătui să învăț și să ascult în continuare de mama – va știi să dea toate lecțiile importante de care am nevoie ca să nu fac greșeli imense. Keep your true colors!

DSC_1077

M-aș convinge că a mânca oricât fără a mă îngrășa e visul tuturor femeilor. În plus, aș adăuga, va veni o zi când am să primesc bani pentru dimensiunile care vor rămâne neschimbate în timp. Be relaxed and grateful for what God gaved you!

intro 01_micAș încerca să îmi explic că gusturile se schimbă și că, deși îmi vine greu să cred sau să citesc asta, peste zece ani nu o să mai îmi placă de niciunul dintre craii după care suspin. În primul rând pentru că se vor îngrășa excesiv. Toți. Love your classic features!

3

10259569_622934547787849_898515831_n

Evident că nu m-aș abține și aș ironiza faptul că îmi stric toți banii pe blugi și îmi urăsc părul. Stop acting like a boy, buy a lovely dress and let your curly hair loose!

4Octavian Paler are un decalog minunat in cartea Viața pe un peron. Iar porunca a patra este: Să nu uiți că orice așteptare este provizorie, chiar dacă durează toată viața. În cazul meu a durat câțiva ani, dar toate lucrurile s-au întâmplat când nu se putea mai bine. Mulțumirile se duc către Florina Becichi – responsabilă pentru această colecție (Thank u for making it possible); Adriana Becichi Photography sensibility&art; Flavia Silaghi – care, în sfârșit, a avut ocazia să pună roz și auriu pe pleoapele mele, nu maro și negru cum ne-am obișnuit; Dan Stoica – hairstyle; Comsa Bianca – de la Bloomy Neighborhood – accesorii!

Înainte și după:

final

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *