Facebook behaviour

fica_by_calin_andreescu_photography

photo by Călin Andreescu Photography, for HUF Magazine & Hacid MAG; hair and make-up – Miha Fărăgau

12 lucruri pe care oamenii le fac pe Facebook şi mă scot din minţi:

ELE

1 ) De ce dau fetele add fostelor prietene ale actualului lor iubit?    

Invers ştiu că se întâmplă, dar aşa? Este fosta, ceva rău o fi făcut ea, aşa că nu aveţi de ce să fiţi prietene în spaţiul virtual. Ce vrei să îi arăţi? Cât de fericită eşti cu fostul ei? Vezi să nu vină iar după el. De ce nu îi dai likeuri dacă tot v-aţi împrietenit sau share la vreo postare – îţi imaginezi ce fericit va fi prietenul tau când va vedea newsfeedurile? Bine – Exceptie face situatia in care o aveai deja in lista. De ce o mai ai în listă? Be a silent stalker like all the other stalkers, darling! 

page

2 ) De ce îşi pun fetele iubitul la close friends?
Adică de ce şi-ar face cineva rău singur? Don`t feed the fears.

jealous-girlfriend1

3 ) De ce îşi fac fetele 1000 de selfiuri pe saptămână pe post de good morning, good night, no make-up/no filter?

A înţeles toată planeta că eşti frumoasă, dar de aici la attention whore e doar un pas. Mic. Don`t be that kind of girl!

only-god-can-judge-me-youre-a-whore

4 ) De ce lasă fetele comentarii cu „Ce frumoasă eşti!” când tipa nu e prea frumoasă?

Ştiu, ştiu – frumuseţea este relativă, in the eyes of the beholder. Dar, dacă faci aşa ceva şi citeşti observaţia mea – you`ll know you`re quilty!

if-i-say-im-ugly-on-facebook-all-those-bitches-will-pay-me-compliments

5 ) De ce pun fetele întrebări de genul: „de unde ţi-ai luat sutienul/rochia/pantofii/rujul/creionul/ avionul?”

Din magazine, hello! Du-te la mall şi le găseşti. Ia o revistă la răsfoit şi află. Dacă face reclamă – scrie sub poză de unde le are. A, te mai interesează şi preţul. Why? How lazy are you?

6 ) De ce fetele ţin cu tot dinadinsul să ştie întreaga planetă că l-au găsit pe Făt Frumos?

Ok, mă bucur, oamenii îndrăgostiţi sunt tare frumoşi.. până când încep să posteze poze, în fiecare zi, a căror descriere e o întreagă odă dedicată iubirii lor! De obicei fata postează mai mult. Stii ce o să se întâmple? Multă lume o să fie scârbită de toată povestea, la un moment dat, iar multe fete deja au pornit după iubitul tau, de vreme ce îi faci atâta reclamă. Just saying! Viaţa mi-a demonstrat că atunci când lucrurile sunt prea frumoase ca să fie adevărate… de obicei nu sunt.

good_rel

 

EI:

1 ) De ce se ambiţionează băieţii să scrie mesaje dacă nu ştiu să scrie corect româneşte?  

Frumoas-o? (sic!)- pe bune? Şi te mai miri dacă nu îţi răspunde? Şi nici pe mIRC nu mai suntem ca să prescurtăm totul. Expresii precum ke senzuala esty si frumy rău îmi omoară retina. Don`t be that guy!

fb 1În curand ajungem aici:

10711225_706631969391266_1200974628_n

2 ) Dacă i-ai scris şi, aleluia, treci cu bine proba gramaticală, dar ea tot nu-ţi răspunde nici la salut, nici la complimente – she is not that into you. Pur şi simplu. Nu îi mai scrie iar, că pari disperat. That shit ain`t sexy! Where`s your pride? Apropo, nici jignirile ulterioare nu sunt un mare plus – nu vrea să îţi raspundă? Ok! Are prieten, nu te cunoaste, nu te place – variante sunt. Respect that şi nu o face în toate felurile – te vei alege cu block şi ştampila de măgar.

ecard-1

3 ) De ce nu fac băieţii diferenţa între jerk off material şi girlfriend material?  

Dacă are 50 de poze întinsă pe yachturi, 100 de selfies în maşini cu interior din piele crem, 150 cu cracii pe sus în cluburi – she is out of your league. Probabil nici punga nu te ţine ca să ajungi la aşa ceva dacă, totuşi, îţi plac fetele de acest gen, că de aia o urmăreşti pe net şi nu ai cunoscut-o în cluburile pe care le frecventezi deja. Acest tip de fete nu dau doi bani pe likeurile şi mesajele tale. Eşti “încă unul” şi nici măcar un “poate” în lista lor. Aşa că dacă nu ai şi tu un yacht – nu mai visa să duci aşa ceva acasă ca tatăl tău să zică “Bravo, fiule!”.

girl_yacht

4 ) Dacă 90% dintre pozele ei sunt portrete şi nu găseşti nicio poză cu ea în picioare – there`s something wrong with her body. Just trust me on this! Run, Forrest, run!

mysp

5 ) De ce dau băieţii, uneori, like la toate pozele ca nebunii?    

Excepţie face situaţia aia de 1 la 1000 (?) cand tipa e chiar super cool, smart, artsy and sexy – am şi eu câteva în listă şi aş înţelege situaţia. Dar aici nu e vorba despre mine. Ascultă-mă: fă-ţi simţită prezenţa la pozele alea la care are mai puţine like-uri, unde nu au înţeles toţi „care e faza”.

6 ) Dacă tot am scris de like-uri…come on, nu da like chiar la poza aia cu un pahar/sticla de Jack în mână. Abţine-te, deşi ştiu că deja îţi faci scenarii cum i-ai turna Jack si Red Bull pe gât în timp ce ai face toate relele de pe lume cu ea. Studiază un pic profilul şi fii mai classy. Macar tu, dacă nu e ea. Chiar nu postează nimic altceva decat sâni şi dezmăt în cluburi? Atunci îţi recomand să găseşti persoane mai interesante pe care să le urmăreşti pe reţelele de socializare, că siteuri porno gratuite sunt suficiente.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *