CRISTALLINI Fall/Winter – Ready to Wear Line

page_3

Indiferent cât de sceptici suntem uneori, sunt sigură că fiecare dintre noi a trecut, măcar o dată în viaţă, prin întâmplări care abia după ce s-au petrecut înţelegem cum toate lucrurile au condus spre ele – it was meant to be! – adăugăm atunci când  vedem că toate piesele se îmbină armonios în favoarea noastră. În urmă cu mai puţin de o lună brandul Cristallini a început să caute ţara în lung şi în lat pentru fata care urma să devină noua protagonistă a campaniei pentru rochii de seară. N-am ajuns la castingul lor, aşa că mi-am luat gândul, dar urma să câştig la o loterie a imaginii la care participam în absenţă – ah, voturile de încredere necondiţionate, am mai scris eu despre ele. Şi aşa m-am trezit că sunt chemată să devin imaginea liniei ready to wear pentru toamnă/iarnă, linie lansată pentru prima dată acum – double joy! Este unul dintre joburile mele preferate de anul acesta, atât datorită echipei super cu care am lucrat, cât şi datorită hainelor care mi se par că se potrivesc de minune cu trasaturile mele clasice. 

page26

La prima ora a dimineţii m-am prezentat la studioul lui Sergiu Zimbilschi. Ai cunoscut vreodată un om cu care ai vorbit din prima secunda ca şi cum te-ai cunoaşte cu el de ani de zile? Sergiu a fost pentru mine genul acela, prin urmare am ştiut că va fi o zi bună. A doua personă pe care am cunoscut-o a fost Ema Uta – responsabilă pentru machiajul meu. Trebuie să subliniez cât de frumoasă e fata aceasta, are nişte trăsături de asiatică şi e super funny, aşa că mi-a confirmat toate aşteptările – datorită ei ştiu, în sfârşit, până unde să mă duc cu culoarea pe pleoapa mobilă, deoarece a trasat liniile când eu aveam ochii deschişi. So that was the trick! Bye, bye, Panda Eyes! 

page1

Pe Laura nici nu am lăsat-o să aranjeze hainele pe ştendere că deja eram între umeraşe. Am avut un mare noroc cu ea, deoarece mi-a povestit despre materialele din fiecare articol, de ce a apărut această colecţie, cui i se adresează şi toate informaţiile m-au ajutat să înţeleg ce personaj sunt. Dacă ar fi aşa la fiecare shooting, cred că nu mi-aş merita banii la cât de puţin aş munci! 🙂 Piesele din lână naturală, căptuşite cu vâscoză 100% naturală au fost ca o mângâiere pe piele. Cred că ultimul lucru pe care ţi-l doreşti când ai o echipă de coordonat sau proiecte importante de prezentat e să te simţi încorsetată de hainele pe care le porţi. Nu este cazul în ceea ce priveşte piesele Cristallini. Pe lângă confort mai bifează şi versatilitate, deoarece piesele din această linie se pot combina uşor între ele şi pot face uşoară trecerea de la ţinutele business la cele de cocktail. Toate sacourile sau bluzele din mătase satinată/ tul de mătase / dantelă Chantilly Jean Bracq etc. arată superb combinate cu pantaloni de piele şi stiletto simpli. Una dintre ţinutele mele preferate este realizată din stofă suflată cu piele, talia este splendid evidenţiată de croiala sacoului, iar fusta cu talie înaltă rămâne în continuare în topul articolelor vestimentare care mie mi se par extrem de senzuale într-o manieră subtilă. Mi-ar fi fost greu să plec de acolo cu o singură ţinută, aşa că am plecat doar cu pantofii. Poate data viitoare mă cucereşte de tot puful de lebădă, dantela de macrame sau măcar inserţiile de dantelă Chantilly.

page11

page12

A big thank you, from the bottom of my heart, to Sergiu Zimbilschi (niciodată nu am avut atâtea cadre favorite de la un shooting aşa cum am acum), to Alina Cîrstea & Roxana Ska ( the magical duo behind the label Cristallini), to Ema Uta for making me one of her “gorgies” and last but not least – to Laura! I loved, loved, loved the experience! 😀 

Visit Cristallini online to see all the pics and other lines. You`ll love the evening wear too, because holidays are just around the corner! 

page8 page10

page13

page22 page14 page15

page19

page18 page16 page5 page6 page23 page25 page2 page21 page20

page7 page4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *