Caramel 2.0

1_small

În viaţa fiecărei femei există o mare iubire. Da, e cea care vine pe nepregătite, care răstoarnă totul în cale, e cea cu fluturi agitaţi în stomac, cu focuri de artificii imaginare, cea despre care adesea se vorbeşte că e the one that got away, cea pentru care se fac acte nebuneşti (a se citi greşeli), sacrificii şi câte şi mai câte. În viaţa fiecărei femei există, însă, şi un alt tip de dragoste. O cunoaştem toate – e dragostea care te găseşte când eşti pregătită, când ştii ce vrei, ce ai nevoie, ştii cum să gestionezi lucrurile astfel încât să nu scape de sub control şi mai ales – e o dragoste care rămâne şi se transformă odată cu noi. Cum ar spune Samantha din Sex and the CityThere’s two types of guys out there: the ones that hold your hand and the ones that fuck you. And the guys that fuck you aren’t worth a damn. Viaţa mea a fost mult mai uşoară după ce am înţeles principiul care stă la baza afirmaţiei ei şi m-am gândit mult la el în ultima periodă. Nu l-am legat de bărbaţi, dar l-am legat de oamenii din jurul meu, de clienţii cu care am lucrat în 2014, de oamenii în faţa cărora mai răspund şi eu ocazional şi tot aşa. Cine din ce categorie face parte?

Aşa procedăm toate, chiar şi în cele mai mărunte aspecte cum sunt, poate, cele legate de capitolul haine – fiecare avem în garderobă rochii care au fost adevărate găuri în buget, care au costat cât chiria pe o lună, care au venit cu promisiunea că vom fi reginele balului. Şi le-am avut, le-am purtat, după care le-am pus pe un umeraş în dulap şi a fost gata povestea. Pe cealaltă parte a baricadei sunt rochiile care nu au promis nimic, dar pe care ai ştiut că te poţi baza înainte să le probezi. Sunt rochiile pe care pui mâna când eşti în încurcătură, când pur şi simplu nu ai niciun chef de declaraţii stilistice, doar de apariţii impecabile, sunt rochiile lejere în care nu ţi-e frică să mănânci/bei/respiri şi cele care te ajută să marchezi victorii în fiecare zi, nu doar în câteva seri pe an. Din această categorie fac parte produsele semnate de către brandul Caramel. 2014 a fost un an dominat de colaborarea mea cu ei, iar în toamnă mi-au făcut unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le poate primi un model: propunerea de a fi imaginea lor pentru a doua oară consecutiv.

2_small

A fost o sedinţă foto minunată, cu oameni care funcţionează atât de bine împreună încât nu prea e nevoie de multe cuvinte. Îmi amintesc de un moment special în care zâmbeam în mijlocul sălii, în timp ce mă învârteam deodată cu Adriana Becichi care îşi căuta lumina: ştiam că trebuie să am răbdare/încredere în ea, pentru că cel puţin una dintre poze va fi exact pe gustul meu (sunt foarte selectivă şi deosebit de critică la capitolul poze care mă reprezintă). My partner in crime a fost frumoasa Elena, alături de care am fost transformată în Brigitte Bardot. Frigul a fost întâmpinat cu pahare de vin roşu, iar lookurile s-au schimbat des, spre încântarea mea.

cats

De la o campanie la cealaltă Florina a făcut zeci de schiţe, Marciana a făcut sute de poze de produs, numeroase expedieri în toată ţara, a apărut alt logo, iar Gabriela şi Horaţiu au pus bazele unui nou magazin Caramel (deschis în mallul Sun Plaza din Bucureşti).

cats

Au fost toate episoade de care m-am bucurat alături de ei. În curând se sfârşeşte luna decembrie şi, inevitabil, fac o contabilitate emoţională. Nu din întâmplare am ales să scriu despre ei doar acum. Adevărul e că brandul Caramel nu mi-a răsturnat lumea când am început să colaborăm, dar a fost ca o dragoste care s-a instalat confortabil şi la momentul potrivit. Nu au promis nimic, însă au livrat mai mult decât mi-aş fi putut imagina când am probat pentru prima dată câteva haine într-un birou micuţ. M-au luat de mână şi mi-au arătat un personaj pe care l-am îndrăgit, iar fără ei anul 2014 ar fi fost auster din multe puncte de vedere! Le sunt mai mult decât recunoscătoare acestor oameni care stau în spatele brandului şi care, de fiecare dată, mă dezarmează cu simplitatea, modestia şi, în special, dedicarea cu care îşi conduc afacerea.

Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine – este o mândrie să vă reprezint!

7_small 8_small 6_small 4_small 3_small

9_small

10_small

Fotografii – Adriana Becichi Photography; asistent – Em Iova, accesorii – Comsa Bianca (Bloomy Neighborhood), make-up – Flavia Silaghi, Hair – Dan Stoica (salonul Boulevard)

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *