Wash&Dry by MAC

IMG_9382

 

N-avem niciodată suficienți pantofi și produse cosmetice. Eu sunt exemplul concret în această privință, fiind două dintre slăbiciunile mele, devoratoare de buget. Dar de unde vine patima aceasta pentru nenumărate cutiuțe cu pulbere colorată și creme miraculoase? Ei bine, rezultă din două motive simple: fie sperăm că vom șterge ceva de pe fața noastră un timp care n-a fost generos, un gând care s-a agățat prea adânc pe frunte, un zâmbet care încă a rămas agățat, puțin mai jos de ochi. Fie mizăm pe un produs că va face treaba în locul nostru: un lip stain roșu intens poate o să seducă el pentru noi sau niște pomeți iluminați cu generozitate să compenseze strălucirea pe care uneori am trecut, fără să vrem, un filtru Fade. Dacă hainele au rolul de a răspunde la întrebarea “cine vreau să fiu astăzi?”, cosmeticele fac drumul mai ușor către o concluzie. Vinerea trecută am avut ocazia și plăcerea de a îmi petrece o după-amiază cu echipa MAC de la Cluj și, cu ajutorul Amaliei Bot, să mă bucur de noutăți. Printre baloane de spumă și pahare de șampanie, am încercat două lookuri realizate cu produse din noua colecție Wash & Dry. Cu un packing multicolor absolut seducător, în degradeuri metalizate, această linie va cuceri multe femei pentru că paletele, gândite până la ultimul detaliu pentru un look estival, sunt ușor de folosit.

Primul look (cel de sus) are la bază, în exclusivitate, produse din noua linie, iar vedetele sunt paleta Veluxe Pearlfusion Shadow Trio – varianta Green Clean și glossul nude Girl on Board.

mac_washdrysneakpeek002

2

(Picture source: www.temptalia.com)

Cel de-al doilea look a fost realizat folosindu-se paleta Veluxe Pearlfusion Shadow Trio – varianta Permanetpress, rujul Steam heat + glossul Hot and Cold, iar pe unghii s-a pus una dintre cele două oje ale colecției, nuanța Washeteria. Sper că vă place noua colecție și că deja vă face cu ochiul un produs din noua colecție – eu mor după pudra iluminatoare Freshen Up și rujul Creme D`nude!

IMG_9381

Make-up by Amalia Bot; Photo by EML – Emil Costruț 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *