#FEELMORE

image

Nimic nu este întâmplător – lucrul acesta se poate observa clar mai ales dacă ai setate în minte obiective exacte. Când toată energia ta se canalizează spre ele, după o suită de așa zise coincidențe, chiar începi să crezi că tot Universul conspiră la împlinirea dorințelor tale. Dacă ai mai trecut pe blogul meu atunci știi că una dintre ideile care s-a lipit de mine, după conferințele de la Digital Divas, a fost make it less about the clothes, more about the feelings (Adam Katz Sinding). Așa că nu am fost surprinsă deloc de hashtagul brandului STEFANEL – #feelmore – când am dat curs invitației făcute de către echipa STEFANEL de la Cluj și am cunoscut brandul. Mi s-a agățat un surâs în colțul gurii și nu a plecat nici acum când scriu – ce repede s-au legat unele lucruri.

Deși am primit un preview a colecției înainte ca produsele să ajungă la Cluj, luni, la prima oră, m-am prezentat la magazinul STEFANEL, deschis recent în Iulius Mall. Alina m-a întâmpinat cu nesfârșitul ei entuziasm, mi-a prezentat produsele și m-a lăsat singură o perioadă ca să mă uit la haine și să aleg orice îmi place. Rând pe rând, sub ochii mei, s-au perindat piese cu elemente grafice, cu asimetrii, rochii lungi monocromatice, dar și cu imprimeuri florale, piese basics și articole cu un aer contemporan foarte șic. Mult alb, albastru deschis și noua mea obsesie – roșu corai. Am ales una dintre piesele semnătură ale aceste colecții – puloverul alb cu roșu pe care l-am purtat cu o pereche de jeași albi evazați în ideea că luxul de zi cu zi trebuie să fie practic și comod. De cardigan m-am îndrăgostit încă din poze, dar când l-am atins am știut că intuiția mea nu a dat greș. La STEFANEL tricotajele sunt înscrise în ADN-ul lor, iar ceea ce artizanii au consacrat, tehnicienii duc acum la un alt nivel. Astfel ajungem la partea frumoasă a acestui brand: hainele se pot purta mai multe sezoane, fără a se demoda și, aș adăuga, fără a li se altera calitatea.

Ne-am dorit să facem pozele în mijlocul naturii așa că am ales un loc splendid în apropierea Clujului. Am râs cu lacrimi, am fost luată prizonieră de 1000 de furnici care m-au acaparat cu totul, m-am bucurat de experiență pe deplin și am venit înapoi încărcată de energie pozitivă, datorită Ancăi – cea care sta, deja de ceva vreme, în spatele fotografiilor de pe blog. Toate produsele fac parte din noua colecție și se găsesc în magazinul din Iulius Mall, (chiar la parter.). Aruncă o privire data viitoare când ești prin zonă – sigur o să găsești ceva care să îți fie pe plac. Dacă nu -măcar o să cunoști un om foarte dedicat ca Alina. Unul dintre mailurile pe care le-am primit de la ea, legate de brand, era intitulat Proud to be Stefanel – acum, după ce am văzut și m-am convins că reprezintă calitatea la standarde înalte, pot spune și eu același lucru!

Photos by Anca Cheregi si Bogdan Pop ( Studio 29 )

Make-up by Loredana Lupea

 

image

image

imageAA9A5062_small

AA9A5075_smallAA9A5102_smallIMG_5117_small

AA9A5486_small

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *