Beauty`s Code: Nature at your service!

Natura îți dă chipul pe care îl ai la 20 de ani. Viața îți modelează chipul pe care îl ai la 30 de ani, dar la 50 de ani vei avea fața pe care o meriți.

Cu cât înaintezi în vârstă cu atât mai bine pricepi ce vrea să spună citatul de mai sus. Sunt niște concluzii la care fiecare femeie ajunge resemnată sau, dimpotrivă, revoltată peste măsură. Câteva riduri în preajma ochilor – deh, sunt suma zâmbetelor tale. O cută a luptătorului care îți taie fruntea vertical – ai căzut de multe ori pe gânduri, nu-i așa? Toate obiceiurile, puse cap la cap, dau harta experiențelor noastre. Poți să te prefaci că uiți, dar este întipărită pe față și știi. Am făcut această introducere pentru că eu primesc complimente pentru tenul meu (cel mai des), așa că am început să acord o și mai mare atenție îngrijirii lui (mai ales de când mi-am dat seama că oamenii nu pot determina exact vârsta mea). De câteva luni încoace folosesc cu regularitate două produse create de către Beauty`s Code: serul prețios revitalizant și crema cu efect de anticearcăn (din când în când mă mai întorc la prima dragoste – untul de cocos). Sunt zile în care schimb câteva tipuri de machiaj la sedințele foto, ca să nu mai menționez cât de târziu reușesc să adorm și ce probleme am cu cearcănele, așa că acest cadou a venit la momentul oportun.

lovely_products_both

Primul lucru care îți indică originea produselor este mirosul – eu îl asociez cu un miros de rășină pe care îl îndrăgeam în copilărie. Iubitul meu l-a asociat cu mușețelul. Deliberat sau nu – amândoi l-am asociat cu natura. Până când se absoarbe total în piele – simți efectul de lifting al serului revitalizant. Brusc parcă nu mai ai aceeași lejeritate când zâmbești – ceva te ține. Senzația dispare în maxim 10 minute și pielea rămâne catifelată. Eu am folosit crema înainte de culcare și de fiecare dată când am simțit că mi-a fost agresat tenul de factori externi.

Produsul de care sunt nedespărțită este crema dedicată conturului ochilor, în special pentru că am vrut să mai diminuez din cearcăne.  Are un miros ușor dulceag (conține extracte de portocală și nalbe, ceai verde și cafeina, ulei de migdale și șofran dulce etc) și a devenit nelipsit din geanta mea. O aplic cu mișcări circulare până a intrat de tot în piele și simt că zona din jurul ochilor a devenit foarte fină. Fiindcă am avut parte de o experiență atât de frumoasă următoarele mele achiziții vor fi tratamentul complet (Synergic Total Beauty) și demachiantul All Skin care abia aștept să îmi intre pe mână (#modelissues).

instagram bc

Aruncă o privire pe www.beautyscode.com sau pe pagina oficială Beauty`s Code (click here) și află cum îți poți răsfăța pielea cu tot ce are natura mai bun de oferit. De cealaltă parte a monitorului se află Simona, inima acestei afaceri, un om dedicat 100%, care va fi gata să te ajute și să îți recomande ceva în perfectă concordanță cu nevoile tale. Să îmi spui cum ți se par! În curând vor fi disponibile și în Cluj, nu doar online.

Din dragoste pentru naturalețe,

Fica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *