Don`t settle!

Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you or makes you happy!

… e un citat cu care m-am întâlnit de atâtea ori pe Instagram, încât nu mai aveam nicio reacție când îl vedeam. Asta până când a venit luna decembrie și am fost nevoită să îl aplic atât în plan profesional, cât și cel personal. Pentru că schimbările din al doilea plan e bine să rămână în continuare o chestie privată, am să îți povestesc un episod care mi-a marcat viața profesională. De curând am renunțat la niște clienți cu care lucram de ani buni și cu care aș fi lucrat încă o dată pe atâta, n-am dubii! Însă știi ce se întâmplă în momentul în care închei ceva? Păi încep îndoielile: dacă nu găsești altceva cu care să înlocuiești rapid sau să atenuezi pierderea (morală, financiară – oricare ar fi ea)? Dacă acest ”merit mai mult” nu e de fapt decât o vrăjeală ieftină – did I had something good and I blew it? Oare nu a devenit obișnuința a doua mea natură și e prea târziu să o iau iar de la capat? Dacă reușești să treci peste gândurile care o să te macine o perioadă, îți garantez că o să fii luat/luată prin surpindere de liniștea interioară adusă de armonia dintre vorbe și fapte. În trei săptămâni după ce am încheiat povestea, Anca mi-a prezentat niște oameni. Nu m-am dus plină de entuziasm la întâlnire, recunosc. Însă am plecat de acolo cu confirmarea faptului că sunt pe un drum bun, fericită și convinsă că e începutul unei colaborări frumoase. Anyone who ever gave you confidence, you owe them a lot (Truman Capote). Thank you, Anca. Again.Te-am așteptat de mult…” mi-a spus echipa, după care mi-au explicat de cât timp mă urmăresc și de ce nu m-au abordat. M-au copleșit cu bunătatea lor și mi-au dat o lecție importantă: dacă ceva nu funcționează – let it go and make room for something new! Nu ești fericit la job – găsește altul. Nu ești fericit într-o relație – pune punct! Gata cu frica de schimbări.

The_mountains_2b

Pentru că iubesc cuvintele așa cum compozitorii iubesc sunetele, a fost o chestiune de timp până să se lipească de inima mea un nou citat care să descrie perfect tot ce se întâmplă cu mine. L-am găsit la Steve Jobs și mi-e în minte mereu:

Your work is going to fill a large part of your life and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven`t found it yet – keep looking. Don`t settle. As with all the matters of the heart – you`ll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on. So keep looking until you find it. Don`t settle!

Dacă te-ai întrebat unde am dispărut de o luna încoace, îți mărturisesc că mi-am editat viața fără pic de milă și intenționez să o transform în ceva extraordinar. Sunt la un pas de 2016 care se anunță a fi magic, din orice unghi mă uit la el. Se spune că dacă îi dai unei fete o pereche de pantofi potriviți atunci poate să cucerească lumea. Eu cred că e mult adevăr în asta, așa că multumesc Papucei.ro pentru aceste badass boots. Mă retrag să îmi fac bagajul pentru o călătorie spre meleaguri însorite, dar tu rămâi aproape – trebuie să îți arăt, în curând, ce ținute splendide au pregătit câtiva designeri autohtoni pentru sărbători.

The_Mountains_3b

I love these pictures made by my supergirl and beloved friend – Anca Cheregi. They make me think at Caspar David Friedrich`s painting – Wanderer above the sea of Fog. I`m wearing “My hands are in love” boots from Papucei.ro , leather pants, Asos shirt and a Pull&Bear sweater. 

Remember to stay hungry, to stay foolish and most of all – don`t settle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *