The Holiday Rush

Când iubitul meu m-a anunțat că se află la cumpărături, în prag de Ajun, cu o oră înainte de închiderea magazinelor, m-a trecut un fior de groază și mi-am amintit că cea mai recentă vizită făcută la mall era să o închei cu un atac de panică. Ca în niciun an până acum, am simțit din plin agitația oamenilor legate de Sărbători și goana după cadouri. Noroc că mi-am cultivat îndelunga răbdare, pentru că aveam acum câteva fire albe și nervii întinși la maxim, având în vedere cât am așteptat la cozi în trafic sau la casele de marcat. Bun – a trecut Crăciunul și am scăpat ușor, nu? E o sărbătoare ”de familie”, dominată de intimitate, grupuri restrânse de prieteni, băuturi fierbinți și haine confortabile. Scriu această postare după câteva zile în care apa mea s-a tot transformat miraculos în vin fiert cu scorțișoară, în care am tot așteptat zăpada ca să mă joc pe afară cu Betho (un Saint Bernard de toată frumusețea), în care toate fetele au fost nedespărțite de Ugg-uri (știu: not so fancy, but soooo comfy – oh, Lord! So comfy!) și de pulovere. Dar vine Anul Nou în câteva zile și se impune cumva să dăm vinul fiert pe vin spumant. Iar eu dau Ugg-urile pe pantofi peep-toe și muntele pe mare.

Vă puteți imagina cu ce bagaj am plecat de acasă? Un fel de ”dulap mobil”, pe scurt. Daaaar, dacă nu ați aflat până acum, vă anunț oficial că eu lucrez cu niște oameni grozavi, care mă scutesc de multe bătăi de cap, iar ținutele pentru călătoria mea de aproape o lună au venit la fix, ambalate frumos și gata de purtare. Așa se face că m-am gândit să vă arăt două dintre ținutele mele preferate (vă spun imediat și de ce) și dacă vă aflați în aceeași situație ca iubitul meu – doing some last minute shopping, that is! – vă scutesc de mult umblat aiurea.

La Donna Overall – or how to get away easy if you`re an undercover Tomboy

La_Donna_3_small

Salopeta aceasta este una dintre propunerile echipei La Donna, iar eu am pus mâna pe ea de curând, înainte să facem campania. A fost dragoste la prima probă, deși nu era făcută pe mărimea mea și arătam ca Gulliver în hainele unui… liliputan… mai măricel, ce-i drept! Pentru că nu aveam niciun articol de acest gen în garderobă, mi-am zis I can make this work! Salopeta aceasta a fost my ”yes to everything!” moment: Doriți și catifea? Da! Dar niște paiete? Da! Vă punem și niște tulle? Da! De toate. Nu vă zgârciți! E genială pentru că e sexy fără să arate prea mult și te scutește de efort – all black, what could go wrong? O găsești la magazinul La Donna din Polus Mall sau dacă trimiți un mesaj pe pagina oficială de Facebook – click here 😀

La_Donna_colaj_small

Diana Antohior how to look like a gorgeous ballerina

Diana_Antohi_colaj

Mă iertați dacă sunt subiectivă, dar ….SUNT TOPITĂ după creațiile Dianei și profit de această ocazie să îmi declar dragostea din nou. Toate detaliile care te fac să privești de două ori produsul sunt aplicate manual – florile, penele sau broderiile, iar rezultatul final rămâne ușor ca un fulg. Mi-am dorit un decolteu mai adânc, așa că am personalizat designul inițial care avea dantelă aproape până la baza gâtului. Vestea bună e că modelul original este disponibil încă în showroom, într-o combinație superbă de tonuri arămii. Găsiți mai multe rochii perfecte pentru Revelion printr-o simplă vizită pe str. Albert Einstein, 2A (Cluj Napoca), însă vă sfătuiesc să dați un telefon scurt înainte (0745 04 12 45) – sau pe pagina ei oficială,  click here.

Diana_Antohi_3

Diana_Antohi_colaj_2

O altă descoperire recentă de mea se numeste Ligia Chira – care este responsabila pentru aceste două machiaje de care m-am îndrăgostit. Yes – this is the beginning of a beautiful friendship! Coafurile au fost realizate de către Mihaela Vodnar – de la salonul Ciao Bella.

Iar pozele – ca întotdeauna – de minunata și draga mea Anca Cheregi!

Vă doresc spor la cumpărături și un An Nou în care tot ce vă doriți în taină să se împlinească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *