Intimacy

Cover_intimacy

intimitatea

este locul în care oamenii își fac cele mai frumoase declarații de dragoste, fără să rostească vreun cuvânt.

în aritmetica intimității ideale, un trup + un alt trup dă întotdeauna un rezultat pozitiv, chiar dacă durata acestuia este relativă: un orgasm, o relație, un copil sau un and they lived happily ever after!

intimitatea

este un tresure hunt care nu se termină rapid, din fericire. Mai întâi trebuie să îți descoperi partenerul pe îndelete, dacă vrei să înaintezi. Ce păcat că atâția cred că primul nivel este singurul existent. Multe povești de dragoste au murit înainte să înceapă cu adevărat.

intimitatea

formează răspunsul, fără drept de apel, la o întrebare păcătoasă (Ce-o vedea la el/ea?), atunci când nici ”frumusețe”, nici ”bani” nu închid gura lumii.

intimitatea

e un puzzle imens alcătuit din peste o mie de gesturi mici care ne definesc: haine aruncate peste tot, după o zi grea, pe care o să le adune altcineva pentru noi; o șuviță învârtită la nesfârșit pe degete când suntem stresați; o mișcare ritmică a piciorului stâng chiar și când stăm întinși – cineva le știe pe toate și iubește, iar în mintea ei/lui piesele sunt într-o ordine firească, acolo unde alții văd doar haos.

Te bucuri de intimitatea adevărată abia atunci când ți-ai găsit curajul să te uiți în ochii altuia și să te prezinți cum ai venit tu pe lume: gol și vulnerabil. Cu răni pe care nu le mai ascunzi prin haine, machiaj, pahare de vin sau schimbări bruște de subiect.

intimitatea

o formă a dragostei datorită căreia doi oameni rămân conectați și vibrează simultan, chiar și la mii de kilometrii depărtare unul de celălalt: „abia aștept să ajung și să te țin în brațe”, nu-i decât un altfel de a spune „te iubesc!”.

( pictures from Undress me editorial, for NIF Magazine, by my dear friend Cristian Niculai, styling by Roxana Pirlogeahair&make-up by Dana Lazar; lingerie by Murmur )

5_mic

colaj_undress_me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *