The other side

If your boots covered in mud are actually memories,
If you are thirsty to explore,
If you find yourself dreaming of putting a backpack on and just leave,
Then you are one of us.

AFMF – Aesthetic freedom | Manufactured for fun

AFMF full outfit

Am văzut-o pe Ada, prin urmare m-am uitat de două ori la poze. Îmi place faptul că are păr brunet, zâmbet perfect, ochi albastri și sprâncenele groase. Ca și mine – Ada Tache e un model nișat, așadar, când apare o campanie cu ea încerc să aflu mai multe despre brandul care o alege pe ea ca imagine – se adreseaza unui gen de oameni cu care eu rezonez. Iată cum am ajuns să cunosc, în primă fază, brandul AFMF. După aceea lucrurile au decurs firesc: pozele cu kimonouri din mătase, cu rochii în nuanțe de bej, violet sau ocru, cu pulovere oversized din lână gri sau crem m-au făcut să tânjesc după aerul de relaxare omniprezent în poze.

AFMF Fall Winter Campaign

          Pornind de la întrebarea When was the last time you did something for the first time? am decis că e timpul să fac o postare care arată o altă latură a vieții mele, care apare prea puțin printre pozele de la evenimente, joburi sau de prin lume: despre fata care poartă ochelari pentru că este mioapă; despre cea care preferă întotdeauna hainele comode, călduroase, neapărat moi și care e gata de plecare în 10 minute; despre cea care trage niște bocanci în picioare și cea care își prinde bine părul ca să nu o încurce când scrie sau citește; e latura care mă ține ancorată în realitate, care îmi dă consistență și cea pe care foarte puțini ajung să o cunoască. Pentru ea am ales, din cea mai recentă colecție AFMF, o fustă midi din vâscoză și cel mai călduros pulover pe care l-am purtat în viața mea, după care i-am spus Ancăi că tot ce facem vreau să fie effortless. Prin urmare Anca m-a dus la o plimbare prin centrul Clujului și mi-a cumpărat prima cafea pe care am băut-o anul acesta, pe o bancă, în inima unui oraș pe care amândouă îl iubim. Ce a ieșit printre glume și povești se vede mai jos.

So, here is my nerdy side in all its glory!

Thanks to Anca Cheregi (photos), Inesa Damaschin ( from Beauty ID Make Up Studio) & Ioana Todoran from Vestige Centre Ville ( Hair Diary by Ioana Todoran)

Follow AFMF on Facebook and meet all the wanderers that share special moments from their trips! It will inspire you, motivate you or simply make you smile – God knows we need more of that!

 

portret_afmf

walk_2_afmf

rotire_afmfAFMF DETAILS walk_afmf

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *