The Woman – Conferința de Leadership Feminin

Pentru femei există o presiune de a se reinventa – odată cu vârsta, odată cu apariția unui om nou lângă ele ș.a. Trebuie mereu să ținem pasul și obosim, inevitabil. Obosim și ne plafonăm. Ne resemnăm în lucruri familiare, în situații previzibile și în povești a căror sfârșit putem să îl controlam în procent majoritar. Uneori pierdem inclusiv bătălii mărunte în fața șifonierului, când nu am ce sa îmbrac azi se traduce cu naiba știe cine mai vreau să fiu astăzi, așa că începem să ne uităm în stânga, în dreapta, la cele despre care avem impresia că nu se confruntă cu așa ceva. La femeile care par sa jongleze cu toate capitolele vieții, în timp ce stau pe tocuri de 12 cm și pășesc sigure pe ele. Uneori nu ne uităm la cine trebuie și așa transformăm nonvalori în vedete peste noapte. Dar cateodată, echipe întregi stau zile la rând și pun cap la cap liste  cu oameni pe care nu-i cunoastem încă, dar am avea toate motivele ca să o facem: da, în cazul nostru e despre femeile care stau în spatele scenei și orchestrează spectacolul acesta numit – life as we know it.The Woman Cover             Cam asta a făcut echipa Libero Events și în 2016, pentru conferința The Woman, datorită căreia am dat peste o galerie de speakeri echilibrată impecabil.

     The Woman este mai mult decât un eveniment, este o tradiție a recunoașterii femeii lider. Dorim ca prin acest eveniment să încurajăm femeile în a se dezvolta continuu din punct de vedere profesional în business-urile pe care le conduc sau le reprezintă – afirmă Teodora Ola, PR Libero Events

         În prima parte – Women making a difference in the board room – termenul leadership ne va fi prezentat prin puterea exemplului concret datorită Mariei Metz (Senior Vice President EBS Romania and NTT Data Company) sau al Ralucăi Michailov (Director General, BP Publishing Media) ș.a, iar în a doua – Reputation and Performance – se discută despre personal branding cu nume cunoscute precum Paula Herlo, Monica Bîrlădeanu sau Ingrid Vlasov. Dacă am învățat ceva până acum, participând la conferințe, este că întotdeauna te va surprinde speakerul la care te aștepți mai puțin. Prin urmare, deși sunt sigură că o să mă bucur deplin de discursul Paulei Herlo sau al Maiei Morgenstern – mă duc cu mintea deschisă și cu reportofonul în geantă – sunt sigură că mesajul care mă va pune serios pe gânduri sau care mă va motiva să mă apuc serios de treabă o să vină de la altcineva.

page2

Află mai multe despre invitați -> aici

        E timpul să faci o mică investiție în tine – participă și tu la conferință completând formularul de înscriere -> aici. Ai 10% reducere dacă folosești codul THEW10FB. Iar dacă participi la Gala Premiilor The Woman din 10 Martie ai oportunitatea să câștigi cel mai valoros premiu, oferit de către Bijuteria Teilor: un colier realizat din aur roz, încrustat cu un ametist verde de 16.24 ct și diamante de 0.07 ct HVS. Încă un motiv în plus ca să așteptăm cu nerăbdare evenimentul. Ne vedem acolo, da?

page1

Photo by Anca Cheregi 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *