Spring giveaway by Kurtmann.ro (Winner Announced)

giveaway final

Eliza Braniste este noua câștigătoare! Felicitări, Eliza!

Vă multumesc tuturor pentru participare

O primăvara minunata, plină de bucurii!

        În timp ce mă uitam peste gențile din colecția de primăvară 2016, semnată de către cei de la Kurtmann.ro, mi-am dat seama că sunt în încurcătură: tocmai înlocuiam o dependență de pantofi cu una de genți! Pornind de la gândul că este strict interzis să mai cumpăr încă o geantă neagră, am ales una din cealaltă extremă – modelul Dollon, din piele albă, cu detalii aurii și cusături decorative. Mă și gândeam la rochia pe care cei de la La Donna mi-o pregăteau pentru conferința The Woman, deși, în urmă cu 6 luni, nu m-aș fi văzut niciodată cu o geantă de culoare deschisă. Ca să îmi alimentez dependența cum se cuvine – am ales și o variantă pe roșu intens, cu detalii argintii, pentru niște Converși în aceeași culoare care abia așteaptă zilele însorite. Am citit undeva că paharele de vin și iubiții nu se numără niciodată – eu aș adăuga că nici gențile, nici pantofii: one can never have enough! (#sorrynotsorry). Deși echipa de la Kurtmann.ro a fost extrem de promptă, cele 3 zile pentru mine au trecut foarte greu. Eram curioasă să văd ba dacă am ales dimensiunea care trebuie (big bag type of girl), ba dacă lanțurile au nuanțele potrivite. Când a ajuns coletul, am făcut praf ambalajul – cum fac copiii în filme, în dimineața de Crăciun – și nici acum nu știu să vă spun cu certitudine dacă cea albă sau dacă cea roșie îmi place mai mult. Sunt impecabile!

Kurtmann bags _ 2 small

De fapt nici nu trebuie să mă credeți pe cuvânt pentru că una dintre voi, cititoarele mele dragi, va primi modelul pe care îl vedeți în poze, ca să vă convingeți singure că ce scriu eu aici nu sunt povești, iar cei de la Kurtmann.ro nu fac rabat de la calitate. Dacă îți dorești geanta – trebuie să urmezi câțiva pași super, super simpli:

1) Abonează-te la newsletter-ul Kurtmann.ro pe care îl găsești -> aici și alătură-te comunității lor cu un like la pagina oficială de Facebook – aici

2) Dacă tot ajungi pe site-ul lor, uită-te și tu peste colecție și spune-mi printr-un comentariu mai jos, la această postare, care model îți place cel mai mult? Ce zici de Agatha Dark Blue? Sau de Ytaca Dark Brow?

3)  Dacă nu o faci deja, urmărește-mă pe pagina mea oficialăaici și pe Instagram – @ficaa_balancan , ca să afli în cel mai scurt timp dacă ai câștigat!

Colaj_1 Kurtmann Bags small

Kurtman Bags Giveaway Flowers

        Câștigătoarea giveaway-ului va fi anunțată cu ocazia zilei de 8 Martie – un motiv în plus ca să te facem să zâmbești în această primăvară. Geanta va fi livrată prin curier, în cel mai scurt timp posibil. ATENȚIE: Nerespectarea uneia dintre condițiile de mai sus duce la eliminarea automată. Profilele de pe care vă înscrieți trebuie să fie publice ca să putem verifica respectarea cerințelor. Datele voastre sunt și vor rămâne confidențiale, fiind folosite ulterior de către echipa din spatele site-ului www.ficaabalancan.com doar pentru a vă ține la curent cu ce mai pun la cale.

 kurtmann bags small

        Această postare a fost posibilă datorită unor femei incredibile cu care lucrez – Anca Cheregi Photography (care prin umorul și pasiunea pe care le pune în tot ce face mă motivează și mă inspiră constant!), Codruței & Amaliei (La Donna – o echipă care se asigură ca rochiile mele ies exact cum mi le imaginez), Roxanei Kurtman – pentru că a creat minunățiile acestea de genți și Cătălinei de la La vie en Rose care mi-a pus primăvara în brațe! Vă mulțumesc din inimă!

Iar vouă, cititoarelor mele,  vă doresc o primăvară de vis – să fiți iubite și răsfățate zi de zi! 

161 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *