STEFANEL Spring / Summer 2016

Cred cu tărie că atunci când faci lucrurile cu multă pasiune rezultatul final n-are cum să nu fie grozav! Spun asta din experiență și cu dovada clară că, împreună cu Anca, reușim să facem materialele de pe blog din ce în ce mai frumoase. Datorită invitației celor de la STEFANEL, am avut ocazia, de curând, să mă bucur nestingherită de noua colecție. Când hainele decid să îți dea o îmbrățisare sigur e prin intermediul cașmirului. Așa că mi-am acordat tot timpul din lume și am ales câteva piese cărora nu le-am putut rezista de la prima atingere. Data viitoare când sunteți în Iulius Mall trebuie să treceți pe la magazinul lor ca să întelegeți despre ce vorbesc. Deși tricotajele sunt sinonimul acestui brand, mărturisesc că denimul m-a cucerit de această dată – revine în forță și în tendințe. Se regăsește în cămăși, fuste și nelipsiții jeanși – pentru acest sezon ei propun un model skinny, într-o culoare light – ce să mai zic de trench-ul pe care îl port și eu în poze, decât că îl ador! Atât eu, cât și Anca, am rămas fixate pe unul dintre hashtag-urile folosite într-o campanie anterioară de către echipa STEFANEL (#feelmore), prin urmare era evident că o să facem ceva în stilul deja consacrat: în mijlocul naturii. Neapărat.

Stefanel Spring Summer `16 2

Am plecat spre Sic – minunăția de loc în care urma să facem pozele – și am prins o lumină splendidă. Relaxate și super entuziasmate am constatat că locul e mai frumos ca niciodată, ceea ce ne-a motivat și mai tare. The third time is a charm – no doubt. Spun acest lucru pentru că ne-a fost foarte greu să alegem doar câteva poze din ceea ce a ieșit. Așa că miezul nopții m-a prins cu mesaje către Anca spunându-i că am ales peste 20 de cadre. M-am liniștit când mi-a răspuns că ea a ales și mai multe. De data aceasta a făcut și un video – ce mai, Anca se întrece deja pe ea însăși! #dreamteam #luckytohaveher. Dacă STEFANEL ne mai invită la un preview – data viitoare ajungem la Budapesta. Am decis că ne trebuie un drum mai lung că e prea multă energie pozitivă în aer când avem de-a face cu brandul acesta, așa că trebuie să ne bucurăm cât mai mult de ea. Cum vi se par piesele alese din noua colecție?

O săptămână plină de soare, dear readers! And a lot of positive energy on your way!

Love,

Fica

Stefanel Spring Summer `16 3

Stefanel Spring Summer `16 4

Stefanel Spring Summer `16 5Stefanel Spring Summer `16 6 Stefanel Spring Summer `16 7Stefanel Spring Summer `16 8 Stefanel Spring Summer `16 9Stefanel Spring Summer `16 11Stefanel Spring Summer `16 12

Stefanel Spring Summer `16 13

 

 

 

 

 

 

 

Stefanel Spring Summer `16 14

Photos by Anca Cheregi 

See more items from the STEFANEL collection – here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *