Vervein – my red carpet moment!

De curând am fost prinsă într-o cursă nebună după rochia perfectă de mireasa: Jesus, the struggle was real! Așa se face că, după o zi în care am alergat de la un showroom la altul, am fost tentată să probez și eu o rochie. Una singură and let me tell you how it looked: perfect! Pack it, buy it, take it home, sleep dressed with it, marry it- that type of situation. Mi-am dat seama că toată ușurința cu care am ales ceva care mi s-a potrivit de minune se datorează faptului că am purtat atâtea rochii superbe de când lucrez în modă, iar ochiul îmi era format. Dar dacă nu aș fi avut tangență cu domeniul meu de activitate, cred că pot număra pe degetele de la o mână evenimentele care ar fi presupus să port o rochie de seară. Fără nenumăratele fittinguri prin care am trecut și eu aș fi copleșită de îndoială continuă în timpul căutărilor. Și acest lucru mi-o confirma și persoana pe care o însoțeam, și alte prietene de-ale mele. Sunt doar câteva evenimente în viață la care chiar ai dreptul să sari calul, să depășești bugetul, to go over the top. Ar fi minunat să ne plimbăm toată ziua pe covoare roșii din întreaga lume, după ce o echipă de profesioniști s-au ocupat de imaginea noastră, iar ochii întregii planete sunt pe noi, însă viața nu e atât de generoasă cu toată lumea. Chiar dacă nu ne cheamă Cate Blanchett sau Maryl Streep și nu concurăm cu ele pentru rolul de cea mai bună actriță, viața tot ne dă fiecăreia ocazia să interpretăm roluri speciale: cea mai frumoasă mireasă, cea mai bună domnișoară de onoare, cea mai strălucitoare proaspătă mămică, cea mai atentă nașă și multe altele. Mi se pare firesc să ne trezim prinse într-o goană nebună după rochia perfectă – doar sunt atât de rare ocaziile în care ne putem cere dreptul la un moment de red carpet. Take a second, think about it.8

Pentru că multe dintre joburile pe care le-am avut în ultima perioadă au fost cu și despre rochii de seară, m-am gândit să postez câteva dintre preferatele mele, mai ales că acum toată lumea își caută rochia ideală pentru banchetele și nunțile din vara aceasta. Îmi place ce am pozat, pentru că sunt linii clasice, simple și feminine, iar materialele folosite sunt dantela de Chantilly, dantela Mikado, dantelă de mătase, catifea, broderiile sunt aplicate manual și pe ici, colo avem câte o inserție de tul – cu alte cuvinte: materiale de calitate.

15

12

3 10

Hello, beautiful! Rochia aceasta de catifea a fost prima pe care am pus mâna și este preferata mea. Plăcută la atingere, simplă și vine cu garanția că peste 4 ani nu o să te uiți la poze întrebându-te ”Lord, what was I wearing???” Yes to the dress! 

Nu vi se pare că prea se încarcă rochiile de acest tip?

114

18216 71713

Și pentru că e tot am vorbit despre nunți la început – am ales și câteva rochii de mireasă pe care le-am pozat. Azi avem de toate:

20

23

24

22

Așa că dacă vă pregătiți pentru un eveniment special  și ați văzut în această postare ceva care să vă fie pe plac – le găsiți pe pagina oficială VERVEIN. De asemenea, găsiți mai multe modele pe site-ul lor, având în vedere că eu am pozat doar o jumătate de colecție – www.vervein.ro

Machiajul a fost realizat de către Sinziana Iarumy God, she is my new make-up artist crush – iar pozele sunt făcute de către Sergiu Zimbilschi – happy to work with him again!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *