REVIEW: TONI&GUY Șampon, balsam, protecție termică și cremă modelatoare

“Părul meu are personalitate” e o propoziție la care am apelat des de-a lungul vieții ca să mă consolez atunci când el efectiv nu stătea nici pe departe asa cum mi-aș dori! Valurile retro, aduse pe-o parte, s-au transformat într-un look semnătură din cauza unui vârtej de toată frumusețea pe care îl am fix în frunte și nici nu se poate pune problema unei cărări pe mijloc (atât de iubită în lumea modei) pentru că arăt … Sinistru. Părul meu nu este nici drept, nici creț – e undeva la mijloc. O zonă incertă în care nu îmi dau seama niciodată, înainte să îl spăl, dacă o sa port bucle pentru următoarele 3, 4 zile sau dacă o să îl port drept. La această provocare se mai adaugă și faptul că am par cât trei oameni normali –  Such a blessing, yet such a curse. Prin urmare caut produse care să îmi facă viața puțin mai ușoară. Dacă am a bad hair day – s-a terminat cu my good mood. Ca să nu mai adaug că iubitul meu mi-ar arunca toate elasticele, toate agrafele și aș fi veșnic cu părul pe spate. El nu știe că the struggle is real, având în vedere că dacă își trece mâinile prin păr de doua ori arată grozav. Eu, 40 de minute mai târziu…

Am decis să îmbogățesc categoria de “Beauty” a blogului cu reviewuri pe care le voi face la produsele pe care le folosesc pentru că mi-am dat seama că I’m such an addict și că I’m always trying something new. Produsele TONI&GUY le-am achiziționat din duty-free-ul aeroportului din București. Mi-am dat seama că uitasem tot acasă și the packaging got me: au încăput perfect în ghiozdănelul meu deja ticsit.

Am achiziționat aceste produse cu gândul că o să îmi hidratez părul și o să fac mai apoi ce vreau cu el. Mi-a ieșit! Pentru cele care nu suportă mirosurile dulcege – vestea bună e că produsele au un parfum discret, ușor înțepător. Consistența este cremoasă și, mai ales în cazul balsamului – a little goes a long way! A fost pentru prima dată, în ultimul an, când eu nu am mai folosit un ser concentrat pentru definire sau îmblânzire. Iar când îl usuc e aproape drept: I call that a miracle.


Shampoo and Conditioner for Damaged Hair – TONI&GUY Cleanse and Nourish 

După cum am spus la început, oscilez constant între bucle și păr drept. Folosesc placa, ondulator și bigudiuri electrice – Hello, damage! Așadar, acest mist e un cadou de la mine pentru părul meu, un gând care să mă liniștească și să îmi spună că într-o zi nu o sa ma trezesc ca am chelit de la atât abuz. Patru pulverizări au fost suficiente ca să îmi umezească întregul păr. Textura este foarte ușoară și nu mi-am simțit părul îmbâcsit când luam șuviță cu șuviță. Nici a doua zi.

Heat Protection Mist – TONI&GUY Prep

Produsul față de care am mixed feelings este această cremă modelatoare. Am cumpărat-o având așteptări tare mari. Deja mă vedeam cum economisesc 40 de minute, pentru că am să dau peste parul umed cu ea și bang: bucle wavy. Oh, product – why u no deliver? În prima fază arăta bine, dar părul se îmbâcsește și parcă nu e spălat de două săptămâni. Ok – m-am mai gândit la ceva: Mi-am făcut bucle cu ondulatorul, le-am umezit cu apa termală, am pus puțină cremă pe degete și am definit buclele. Nu arăta rău deloc. Am ieșit în oraș, iar când am fost la baie am profitat ca să îmi redefinesc buclele cu puțină apă: apa în combinație cu produsul a încrețit părul puțin. Un mic beauty refresh. Aveam bucle lejere, naturale. Loved that. După care a doua zi iar aceeași îmbâcsire și senzație de murdar.

                                                    Wave Memoriser – TONI&GUY Classic

Concluzii: la următoarea mea întâlnire cu brandul, cu siguranță pun mâna iar pe balsamul pentru păr deteriorat. Pe un păr ondulat, culoare naturală, lung – a dus la pieptănare ușoară, aranjat și mai ușor. Și despre protecția termică am rămas cu o impresie bună. Cu siguranță am să stau departe de crema pentru definirea buclelor: e o risipă de bani și tot ce economisești ca timp, în prima fază, prin modesta definire, o sa pierzi a doua zi printr-o spălare obligatorie. Ca și calitate – produsele sunt cu mult peste cele disponibile în supermarketuri, însă aș recomanda totuși produsele în varianta profesională a acestui brand – adică LABEL M.

Produsele se găsesc și online – aici, prețurile variază între 40-55 ron, iar dacă aveți părul blond, vopsit – atunci puteți citi un review pe care l-a făcut bloggerița Sigina printr-un click aici.

Ai încercat vreodată ceva de la TONI&GUY? Mi-ar plăcea să știu!

Love,
Fica

4 Comments

  • alexandra says:

    Oh, I feel u. La fel stă treaba şi cu podoaba mea. Toni&guy nu am încercat, dar sunt foarte mulţumită de wella sp luxoil. Masca face minuni, dar şi şamponul/uleiul sunt bune 🙂

  • Sigina says:

    Buna, multumesc de mentiune! Fata blogului s-a mai schimbat din 2013 si pozele nu sunt asezate cum ar trebui, in postarile mai vechi, dar informatia este 🙂 Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *