Life`s little pleasures

Vremea urâtă mă deprimă și îmi taie orice elan, așa că în sezonul rece sunt într-un nesfârșit trick&treat cu mine însămi – în sensul că trebuie să găsesc tot felul de mici motivații ca să fiu in a good mood. Mai adaugă și un bad hair day în ecuație și m-ai pierdut de tot. După toate evenimentele care au avut loc în ultima perioadă la Cluj m-am ales cu o minunăție de la Veronica Frișan – un nume care e ”de-al casei” la mine pe blog, pentru că dincolo de prietenia dintre noi e și dragostea mea pentru piesele care îi poartă semnătura. Văzută la Galeria de Stil, aceasta geacă bomber a fost genul de piesă cu care m-am identificat din prima clipă și pe care trebuia să o am: zis și făcut – a mea a fost în varianta cu catifea neagră. Ce mi se pare fascinant la piesele Veronicăi este modul în care cel care le poartă le imprimă personalitatea lor. Am mai scris despre un blazer multifuncțional de-al ei (read all about it here) pe care l-am transformat în câteva ținute sexy prin diferite stiluri de prindere, dar mă amuz și azi când văd pozele pentru că știu clar că era gândită ca un blazer masculin, nicidecum un produs dedicat unei gagici ca mine.

look-1-veronica-frisan

look-5-veronica-frisan

Am ales această jachetă și datorită faptului că are o pseudo fustă plisată încorporată în piesă, iar designul ei îmi permite să o port atât peste ceva mai gros, cât și peste o cămașă cum am făcut de această dată. Primisem de la Răzvan Vâlceanu o cămașă care se poate prinde în mai multe feluri, printr-un cordon lung și eram destul de supărată că a nins, mai ales că eu îmi imaginasem cămașa purtată cu sandale care se leagă pe picior și pantaloni scurți din denim. Summer – where are you? Face omul toate tipurile de cămăși posibile (le poți vedea aici) și sunt sigură că îmi duc eu la capăt fantezia estivală. Încă sufăr că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, cum s-ar spune. Însă m-am resemnat și m-am adaptat la zilele acestea în care sezoanele încă își dispută supremația: ba e cald de nu mai poți, ba e frig de îți îngheață nasul în câteva minute. Pentru că urma să fac un alt shooting și eram cu o valiză după mine, am optat pentru această ținută suficient de comodă cât să îmi permită să fug dintr-o parte în alta, dar și una suficient de elegantă încât să îmi permită să run the world while having a cup of tea with my team. Abia aștept să vă arăt ce am mai pus la cale – un mic indiciu: #RoFashionGivesBack ep.2 | oh, o să fie o poveste tare frumoasă!

look-3-veronica-frisan-razvan-valceanulook-4-veronica-frisan-si-radu-valceanuPe voi ce vă motivează în zilele gri? Nu – ”Facturile și faptul că trebuie să plătesc chiria” nu sunt un răspuns satisfăcător 😀 Tell me about something nice that makes your day brighter – mai ales că mă găsiți la un click distanță, fie pe Instagram: @ficaa_balancan , fie pe Facebook – @ Fica Bălăncan

Photos by Anca Cheregi

Make up by Silvia Gordan

Bomber Jacket by Veronica Frișan | Shirt by Răzvan Vâlceanu | Boots by Papucei.ro 

look-6-veronica-frisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *