Lorelai Creations Campaign – luxury hair accessories

Sunt oameni cărora li se potrivesc poveștile din prima secundă – asta e explicația pentru colaborarea mea cu Lorelai Bridal. M-am trezit într-un univers în care ”feminitate” e cuvânt de bază, în care totul e învăluit de romantism, în care tonurile sunt pastelate, iar orice produs este realizat cu multă migală de către Loredana Caruntu. Da, știu – e o postare cu mult zahar la mijloc, dar mai are nevoie și sufletul meu de momente din acestea, pe lângă sare și piper. Am rezonat cu ea de la primul mesaj și, fără să ne cunoaștem, am început să pregătim împreună prima ei campanie și implicit – un shop online. În momentul în care am aflat că Mădălina Sheldon va face pozele – bucuria mea s-a dublat. Nu sunt la prima întâlnire cu ea – te invit să dai click aici ca să vezi ce minunăție de shooting am realizat împreună acum doi ani. E una dintre cele mai frumoase experiențe de care am avut parte de când lucrez în modă – pentru că totul a fost efortless și natural. Mădălina lucrează cu un aparat pe film, așa că fotografiile ei sunt, într-adevăr, momente autentice imortalizate și transmise fără filtre și alte artificii. Am întrebat-o de această dată care e secretul ei și mi-a răspuns fără să stea pe gânduri: lumina! Întodeauna să cauți lumina, Fica! Dacă o să te uiți pe www.madalinasheldon.com ai să înțelegi mai multe – estetica ei e ca o terapie vizuală pentru mine.

Lorelai Creations _1

Untitled design

Când am văzut produsele prima nici nu știam pe ce să pun mâna – frunze, libelule și fluturi, flori din ceramică, perle naturale, cristale Swarovski – toate disponibile atât pe auriu, cât și pe argintiu. De la un design minimalist până la piese complexe – Loredana avea ceva pe gustul fiecărei fete implicate în proiect (vreo 8 adică – e ceva să mulțumești atâtea gagici). Am ales o tiară din frunze care, deși nu am purtat-o eu la shooting, am știut că e pentru mine de când am atins-o #QueenIssues. Abia aștept un proiect personal în care să vă arăt cât de bine ne stă împreună. Pe lângă pozele cu mine, am mai făcut o selecție cu câteva produse care mi-au plăcut în mod special, dar au ajuns la celelalte modele.

general

Untitled design

betty Lorelai

Untitled design (1)

Untitled design (2)

Mai multe poze și detalii legate de preț găsești pe www.lorelaicreations.ro – apropo de preț, aș vrea să îți reamintesc că produsele sunt unicat, realizate manual și prețioase în adevăratul sens al cuvântului. Produsele sunt delicate, dar nu sunt fragile, iar materiale îți permit să le modelezi în funcție de coafura pe care o ai. Keep that in mind! De când am descoperit video-ul umblu mereu cu aparatul dupa mine. Așa că mai jos găsești un material și poți să vezi ce se întâmplă în culisele unei campanii. Sper din tot sufletul să îți placă! Nu uita să îmi spui care e accesoriul tău preferat:

Fotografii de Madalina Sheldon

Rochii:
Oana Lupas  si  Diana Antohi 

Modele:
Betty Salagean  si Andra Buicu 

Machiaj:
Flavia Silaghi si Ramona Bogdan 

Coafuri:
Ana Rotaru  si Tabi Miclea  – (Budoir Studio)

Video: Luana Ghereben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *