Buy or Bye: Thai Therapy (video)

Am urcat scările de la Thai Therapy, primul centru dedicat masajului si culturii thai din Transilvania, foarte entuziasmată. Urma să încerc, pentru prima dată, masajul tailandez. Am aflat că acesta combină chiropractica și presopunctura cu exerciții acrobatice de întindere a tuturor mușchilor împrumutate din yoga. Și exact aceasta a fost senzația mea – că cineva îmi pregătește corpul pentru a executa mișcări cu care eu m-am întâlnit la yoga. Întâi de toate mi-am făcut o fișă, în care să indic zonele pe care să se lucreze și tipul de intensitate a masajului. Am ales o intensitate medie și mărturisesc că dacă era puțin mai puternic masajul – ar fi fost prea dureros pentru mine. Mai apoi, după masajul semnătură al casei, s-a aplicat terapia Herbal Compress Healer: plantele au stat la infuzat pe toata durata masajului, așa că la final, când eram relaxata complet, au început să mi se aplice compresele cu plante pe coloană și muschi. În video am surprins doar masajul de la picioare, însă același lucru se întâmplă și în cazul mâinilor, al spatelui, al capului și feței.

Așa cum spun și în video – când am ieșit din încăpere simțeam că plutesc. Am plecat de acolo conștientă cât de mult neglijez cea mai importantă relație din viața mea: cea cu mine însămi. De câte ori îmi suprim vocea interioară și nu mă pun pe primul loc. Momentan încerc să recreez aceeași atmosferă de la Thai Therapy și acasă –  multă lumină, multă prospețime, multă liniște. A fost chiar o experiență memorabilă, asigurată de o terapeută pregătită la Academia Regală din Thailanda – deci cu siguranță ”buy”. Ca să descriu povestea în câteva cuvinte, ți-aș spune doar atât: ”Te resetezi complet!”. Adio, tensiune. Adio, dureri de spate.

Dacă vrei să afli mai multe despre terapiile din acest centru sau dacă vrei să ai această experiență alături de persoana iubită – ar trebui să arunci o privire pe site-ul thaitherapy.ro și mai ales peste oferta numită ”Letters to Juliette”. Oferă experiențe, oferă amintiri! – e cel mai bun sfat pe care ți-l pot da acum că se apropie sărbătorile dedicate iubirii.

Tu ai încercat vreodată masajul tailandez? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *