Conferința The Woman – invitație pentru educație

Schimbarea începe cu tine și continuă cu cei pe care îi educi – este sloganul celei de-a VI-a ediții The Woman. De când l-am auzit și până în momentul în care îți scriu, mi-a rămas în minte, ca o muzică discretă în fundal. Pe lângă tot sufletul pe care îl pun în materialele pe care le pregatesc pentru tine, mai pun și multă atenție – la mine totul se reduce acum la cum pot să add value în viețile celor care mă urmăresc, de aceea construiesc totul cu grijă și mă asigur că dacă eu mă bucur de ceva, să ai ocazia într-o formă sau alta și tu de aceeași experiență.

În ochii mei educația îmbracă oamenii exact ca o piesă custom made care se mulează perfect pe trupul și personalitatea purtătorului. La fel și educația: e ca o aură ce îi transformă pe oameni în ceva aparte. Îi dau de gol lucrurile mărunte ca vorbele potrivite și gesturile ireproșabile.

Mi-am schimbat viața prin educație. Dorința de a învăța m-a adus la Cluj, cu o bursa de studii, iar aici am descoperit lumea modei și un nou univers din care sunt bucuroasă că fac parte. Dacă nu mi-aș fi acordat șansa de a învăța mai mult, de a pleca din orașul natal, cred că viața mea ar fi fost foarte diferită. Banală, fără dubii. Sunt norocoasă pentru că, spre deosebire de peste 300,000 de tineri între 18-24 de ani, nu am renunțat la această călătorie spre dezvoltare indiferent de motiv. Profit de orice oportunitate ca să învăț ceva nou, prin urmare voi fi nelipsită de la conferința The Woman și anul acesta.

The Woman 2017 Afiș

Cea de-a VI-a ediție aduce o grămadă de noutăți:

– O revista online ca să te inspire atât pe partea de lifestyle, carieră, modă, dar și beauty: thewoman.ro

– O platformă dedicată educării prin mentorat, unde te poți dezvolta sub îndrumarea unei femei lider din domeniul tău de interes – womentors.ro

– O zi în plus de seminarii, dezbateri expoziții și, pe scurt, ocazii ca să ne cunoaștem, doar o să fim vreo 500, dacă e să ne luăm după numărul de anul trecut. Totul se încheie cu Gala Premiilor The Woman – o ocazie perfectă să bem un pahar de prosecco și să descoperim care sunt femeile care au excelat în anul ce a trecut

Rând pe rând am deschis newsletter-urile cu emoție și fiecare nume anunțat e ca un cadou pentru mine. Mi-am pus în agendă participarea obligatorie la masterclass-ul Mirelei BucoviceanCum să devii un antreprenor, fără să-ți rupi gâtul. Am mai participat la conferințe de-ale ei și e senzațională: eleganța, inteligența și simțul umorului se îmbină splendid în personalitatea ei. Am adăugat neapărat și o întâlnire cu Gabriela Szabo, pe care abia aștept să o aud vorbind despre mentalitatea de campion (God knows I need more of that!) și plăcerea vinovată va fi Einat Dan – un nume de referință al industriei de beauty – poate, poate îi descopăr secretul succesului. Experiențele anterioare îmi spun că o coardă sensibilă îmi va atinge fix cine mă aștept cel mai puțin, prin urmare am să încerc să particip la cât de multe momente pot. Poți să consulți agenda – aici și să îți faci programari diferite.

16472945_1760091327350547_5000101839718299942_n

M-aș bucura să ajungi și tu la conferință, să ne cunoaștem, să schimbăm idei și impresii. Este o ocazie perfectă să ne dezvoltăm, să ne găsim repere, să socializăm. Nu ezita să îți asiguri locul, mai ales că ai

10% reducere prin codul THEWOMAN10FB 

nu ezita să îl folosești ca să îți asiguri locul. O să fie o ediție pe cinste – agenda e gata, mă duc să pregătesc și camera de filmat.

Ne vedem pe 14/15 martie, la Grand Hotel Italia?

Sper că vii cu zâmbetul pe buze!

SMALL CODE THE WOMAN

Dress from womanfashion.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *