Review: Corsete modelatoare

Ca toate lucrurile care sunt promovate intens pe rețelele de socializare, corsetele modelatoare (cunoscute sub denumirea mai populara, adică – waist trainers) m-au făcut curioasă. Nu a trecut mult timp și am intrat în posesia a trei produse datorită celor de la Clessidra.ro iar întregul meu review poate fi văzut aici:

Corsetele modelatoare eu le-am asemănat cu efectele fondului de ten, dar raportat totul la corp: uniformizează o problemă, însă nu o vindecă total. Poate doar ameliorează simtomele, exact ca în cazul fondului de ten cu vitamine și alte substanțe benefice. Grăsimea este redistribuită uniform, iar cu ajutorul sportului și a efectului termic sporit de neoprenul din corsete este topită. Nu sunt studii care să susțină acest lucru, dar este un efect pe care majoritatea fetelor care îl poartă cu perseverență îl observă.

Clessidra Xtreme Waist Belt small

Dacă nu ai 12 minute la dispoziție ca să urmărești video-ul de mai sus, aș vrea să menționez pe scurt că cele mai importante condiții pentru o experiență plăcută cu aceste produse sunt:

– o compresie ușoară pentru început: eu recomand neoprenul pentru prima fază

– o mărime aleasă corespunzător: alegi mărimea care ești, nu mărimea la care vrei să ajungi.

uzul cumpătat: în sensul că nu trebuie să le porți 8 ore din prima zi, doar pentru că vrei să ai talia de viespe într-o săptămână. Nu se va întâmpla asta. Vei fi și irascibilă, din cauza senzației noi cu care te vei confrunta și nu vei obține nici rezultatele dorite atât de repede.

Orice detalii legate despre corsetele pe care eu le-am folosit – găsești în descrierea video-ului sau printr-un click -> aici.

Corset Premium

Câștigătoarea giveaway-ului este Paula Zeceș! Felicitări câștigătoarei! Vei fi contactată în privat pentru a stabili cum intri în posesia corsetului Ultrasport Breatheble. Mulțumesc tuturor pentru că v-ați înscris – următorul giveaway este ceva special și l-am dedicat zilei de 8 Martie.

Love,

Fica

winner 2

2 Comments

  • Ce ma bucur ca ai facut un review la aceste produse! Chiar am inceput sa ma interesez despre ce tip de corset sa port postnatal. Mi-a fost de ajutor 😀

    • Fica says:

      Ma bucur ca te ajuta acest articol! Acesta si era scopul! Corsetul Premium din latex e foarte intens – sigur o sa contribuie la remodelarea siluetei. Insa ai grija la masuratori: alege exact masura pentru cm pe care ii ai acum in talie, nu trisa.
      Hugs pentru tine si bebe :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *