Resolutions & Solutions

La începutul anului ma cuprins noua mea obsesie: listele. Am conceput o lista de rezoluții/obiective cu tot ce am nevoie să obțin ca să mă declar fericită și când am ajuns la punctul 17 m-am oprit, deoarece umplusem ditamai pagina A4. Problema cu lista de rezoluții de la începutul anului e că îți dai prea mult timp și nu creezi o strategie specifică pentru fiecare. Înainte să mă apuc de articol, cu o dorință obsesivă de simplificare, mi-am amintit că citisem undeva că fericirea are trei ingrediente: ceva de făcut, ceva de așteptat și pe cineva de iubit. Rezoluții avem, da` cu soluțiile cum stăm? Păi iată: trebuia să le împart în trei categorii și să mă pun pe strategii.

Small 5_Resolutions

La ”pe cineva de iubit” nu ne băgăm. Acolo e fiecare pe cont propriu. Dar la ”ceva de făcut” și ”ceva de așteptat” e altă treabă. Dacă nu ai aflat deja, în două săptămâni are loc conferința The Woman. Poate ai impresia că te duci și stai pe un scaun: te înșeli amarnic. Ai posibilitatea să îți găsești un mentor (womentors.ro) și să make things happen already, ca de trecut pe liste le-ai trecut. Dacă ești curioasă cum se obține succesul în antreprenoriat, cum să eviți eșecul în business, cum să traduci educația de care ai avut parte în cariera visurilor tale încă mai ai puțin timp să te înscrii. Văzusem de câteva zile un panou pe care era scris Dreamer, Darling, Doer? și mi-am dat seama că lista de rezoluții o concretizez doar dacă ies din prima categorie și trec la a treia. La fel ca cele peste 500 de femei care sunt așteptate la conferință.

Small_3_Resolutions

Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește-te și poartă-te ca un campion! – sunt cuvintele Gabrielei Szabo care s-a alăturat listei de speakeri pentru noua ediție. Inutil să mai adaug că mă duc la prezentarea ei, nu? Concluzia e următoarea: Dacă încă nu ai găsit ceva de făcut sau nu ai ceva ce să aștepți cu nerăbdare – ar fi bine să te uiți puțin pe thewoman.ro. Ți se oferă oportunitatea să ai un mentor, poți să înveți să creezi strategii inspirându-te de la ele (minim 5 acțiuni pentru fiecare obiectiv) și nu îți refuza șansa să înveți ceva nou de la femeile lider care deja sunt acolo unde poate îți dorești și tu să fii. Ne vedem pe 14 martie, da?

Small_rESOL_SOL

p.s: Beneficiezi de 10% reducere dacă folosești codul THEWOMAN10FB

photos: Francis Sandor

make-up: Gabriela Popescu

Outfit: Womanfashion.ro

Small_4_Resolutions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *