Precious moments

 

 

winner

Felicitări, Alexandra Beldean! Vei fi contactata ca sa stabilim cum intri in posesia premiului! Va multumesc tuturor ca ma urmariti si ca astfel imi dati posibilitatea sa fac materiale de acest gen. Va mai pregatesc surprize de acest gen și în curând am ceva legat de beauty pentru voi așa că – rămâneți aproape! O primăvară splendida 😀

La 23 de ani, după o despărțire foarte urâtă, mama mi-a dăruit un inel și m-a pus să promit că scopul meu în viață nu va fi niciodată să obțin un inel de la un bărbat. De fiecare dată când sunt supărată, mă uit la minunăția de diamant, un briliant montat în relief și îmi amintesc cuvintele ei. De atunci încoace am mai adăugat trei pe același deget, dar tot cel al mamei îmi place cel mai mult. Înainte de acest episod nu purtam nicio bijuterie. După ce am studiat violoncelul zece ani am rămas fidelă unghiilor scurte și a mâinilor libere. Orice artificiu mă încurca: mă luptam destul cu studiul instrumentului, nu mai aveam nevoie de elemente care să mă distragă. Însă după 23 de ani lucrurile s-au schimbat. Așa cum mai târziu avea să se schimbe povestea cu instinctele materne. Ce vreau să spun e că se produce la un moment dat un click și brusc vezi lucrurile în altă lumină.

Gyzya 2În urmă cu patru ani de zile am fost în Israel o perioadă mai lungă. Angajatorii noștri dețineau mine de diamante (știu cum sună, dar, de fapt, pereții minelor erau reminescențe din trecut, acum dichisite, iar interiorul era transformat în spațiu expozițional cu vânzare), iar noi făceam toată ziua prezentări sau filmări, în diferite orașe în care erau prezenți. Învățând despre bijuterii, ne descopeream pe noi. Andreea ofta în fața safirelor montate lângă diamante, iar eu am și în ziua de astăzi slăbiciune pentru diamantele galbene (canary yellow), pentru simplul fapt că îmi place să cred că nimeni și nimic nu e perfect, dar cu toate acestea – poate să fie de neprețuit. Când diamantul prezintă impurități de azot, acestea absorb partea albastră a spectrului și voila – a gorgeous yellow!

Gyzya Small 4

Odată ce am început să colecționez bijuterii, mi-am dat seama că cele mai valoroase sunt cele care vin la pachet cu o încărcătură emoțională. Cele care se transformă în talismane norocoase, datorită gândurilor bune și a iubirii cu care sunt dăruite. Cei de la Gyzya Jewelry mi-au făcut cadou o brățară tenis superbă, cu pietre multicolore. Adevărul e că m-am decis foarte greu asupra modelului cu care am plecat, pentru că au o ofertă impresionantă, iar prețurile sunt accesibile. Dar nu am ales doar pentru mine ceva, ci m-am gândit și la cititoarele mele. Am ales un model aproximativ identic cu cel al meu, singura diferență e că pietrele sunt toate transparente, nu multicolore. Mi-a atras atenția acest model instant și mi-am amintit câtă bucurie mi-a adus prima mea brățară de acest gen. Poate va fi prima dintr-o colecție pe care o vei începe și tu. Prin urmare te invit să te înscrii la giveawayul organizat în parteneriat cu Gyzya Jewelry și brățara poate fi a ta: ca să o păstrezi , să o dăruiești mamei tale sau celei mai bune prietene – de aceea am și optat pentru un model clasic, care să fie pe gustul mai multor categorii de vârstă (prima brățară din poza de mai jos).

Gyzya Small 3

Tot ce ai de făcut este să:

1) Dai like paginii oficiale Gyzya Jewelry

2) să dai like paginii mele oficiale (click aici) și follow contului meu de Instagram (click aici)

2) să menționezi o prietenă printr-un comentariu la postarea mea cu acest Giveaway, de pe pagina mea oficială de Facebook: click aici.

Atenție: Nerespectarea tuturor condițiilor duce la eliminare. Câștigătoarea/ câștigătorul este desemnat prin Random.org și anunțat (ă) până la ora 18:00, în cadrul acestei postări. Perioada de desfășurare a concursului este 4-7 Martie 2017. Premiul va fi expediat prin curier (Urgent Cargus). Brățara este din argint, 925. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.

Să aveți o primăvară frumoasă, plină de motive care să vă facă să zâmbiți!

Cover Gyzya

Gyzya Small 5

Special thanks to my amazing contributors:

Chris Nemeș Photography 

&

Silvia Gordan MUA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *