Style me at Platinia: Let`s meet

Zilele trecute am primit un mail, de la cei de la Platinia Shopping Center. ”Fica, ai vrea să participi la un eveniment de tipul meet&greet?”. Când am aflat data evenimentului mi-am zis: ”Păi, domnule – asta e party de ziua mea! Vin!”. Sincronizarea era perfectă. Mă emoționez de fiecare dată când primesc câte un mesaj de apreciere. Prin urmare posibilitatea de a-mi și întâlni cititorii e un vis devenit realitate. Tocmai de aceea mi-ar face mare plăcere să te întâlnesc

 vineri, 16 iunie, ora 18:00, la Platinia Shopping Center

De ce merită să vii?

Pentru că specialiștii de la Gett`s Platinia împărtășesc cu tine secretele unui look perfect pentru festivalurile de muzică: Untold, Electric Castle și Jazz in the park. Descoperim împreună tot ce e mai hot în materie de beauty și fashion. Îți vom arăta pas cu pas cum se creează look-ul meu, al Ioanei Chișiu și al Sandrei Bendre. Ți-am spus că poți câștiga și un abonament în valoare de 500 € la Gett`s Platinia? Da – pe lângă tutorialele live, fiecare blogger își recompensează o cititoare.

Goodbye, bad hair days!

Imaginează-ți câte tratamente de păr, coafuri și produse poți încărca de 2250 de lei! Măcar un ”nu mă mai spăl singură pe cap” – un an de zile ți-e asigurat 😀 Sună perfect, nu-i așa? Atunci hai să ne cunoaștem! Echipa Gett`s Platinia are o grămadă de surprize pentru tine, dar îți spun mai multe doar la fața locului. Așa că eu te aștept cu drag și chef de sărbătoare – doar o dată pe an e ziua mea!

Ne vedem vineri, la Platinia Shopping City.

Special thanks to Anca Cheregi – For always being there for me. These beautiful pictures she takes are just a bonus of our friendship.

Look created by Alexandru Daniel (Gett`s Platinia)

Port: Oversized T-shirt by Andrea Szanto

          Sandale Zara

Love,

Fica

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *