Cronica unui eveniment stylish

De zece ani încoace viața mea este legată de evenimente. Mereu se întâmplă ceva: se lansează colecții, se lansează produse de beauty și industria pare că nu doarme niciodată. Inevitabil, au devenit ceva atât de firesc pentru mine încât am decis să mă fac event planner. Dar, dintre toate evenimentele la care am fost, niciunul nu se compară cu Style me at Platinia: meet the bloggers. Având în vedere că m-am numărat printre gazdele evenimentului, ipostază în care mă aflam pentru prima dată, emoțiile s-au dublat. Dar cei de la Platinia, alături de cei de la Gett`s au fost langa mine și totul a ieșit perfect. Prin urmare m-am gândit să vă arăt puțin cum a fost atmosfera și de ce merita să veniți.

Welcome, Gett`s, in Platinia Shopping City!

Get the look – win a 500€ voucher at Gett s Platinia

În curand începe vacanța, se iau concedii, iar pretextele pentru petreceri sunt nenumărate. Jazz in the Park, Electric Castle, Untold sunt doar cateva dintre ele. În acest sens cei de la Gett`s Platinia au creat trei lookuri potrivite pentru festivalurile de muzică. Iar tutorialele live au demonstrat că ideile de styling sunt la îndemâna tuturor. Prin urmare, dacă recreezi oricare dintre cele trei look-uri: poți câștiga un aboneament la Gett`s Platinia, în valoare de 500€.

ce ai de facut?

Recreează lookul meu și te pot alege câștigătoare: Ai nevoie de bucle, flori în păr, ochi marcați discret cu o linie de tuș, iluminator și un ruj mat. Look-ul meu a fost gândit cu o notă de romantism în el, fiind gata de Jazz în the Park.

Așa că eu te aștept să încarci o poză în care să recreezi look-ul meu și sa îmi dai tag în ea. Poate câștigi voucherul și mergem la salon împreună. O vară întreagă de look-uri perfecte? Wow, îmi vine și mie să mă înscriu în concursul meu 😀

enjoy the little movie & join the Style me at Platinia CONTEST!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *