Walk in my shoes #ALDOshooting

În momentul în care am primit invitația celor de la Aldo de a mă alătura noii campanii numite ”Fii vedeta unui #ALDOshooting cu Vali Bărbulescu”, m-a cuprins o bucurie imensă din mai multe motive:

  1. Știam că e vorba despre pantofi frumoși – deci o invitație de a descoperi noua colecție în magazine era un treasure hunt pe gustul meu.

  1. Mi-am dat seama că echipa Aldo dă posibilitatea oricui să experimenteze ce înseamnă să fii model pentru o zi. M-am uitat la Anca, în timp ce îmi făcea poze, întrebându-mă cum m-ar fi adus viața lângă omul acesta frumos, dacă ea n-ar fi fost fotograf de moda, iar eu model. Așa e și cu Vali Bărbulescu, fotograful campaniei – un personaj efervescent, complex și haios: sunt sigură că ți-ar atrage atenția pe stradă sau la un eveniment, dar ai avea ocazia să descoperi acest artist dincolo de imagine? Dincolo de o simpla intersectare de priviri?

  1. Aveam pretextul perfect pentru ”girls time” sau un shopping session: Eu m-am dus la cumparaturi cu Anca & Roxana, iar dacă nu erau ele veneam acasă cu o pereche de stiletto fucsia. Sau satinati cu niste cristale. Ce? Nu ma pot abține. Anca – dacă citești postarea aceasta – Nu! Tot nu am suficienți stiletto! 😀 Prietenele mele mi-au reamintit că există viață dincolo de modelling și că ar fi bine să aleg ceva să pot purta si pe la birou – ah, vocea rațiunii! Dar, dacă tot am avut posibilitatea să aleg ce îmi dorește sufletul, am plecat cu produsul de pe care nu îmi puteam lua ochii. Cred că botinele Fiery, pe care le port în poze, sunt vedetele noii colecții Aldo și fie e dragoste la prima vedere, fie e un hate instant pentru cele care preferă minimalismul. Tocmai m-am întors de la un fashion week în care broderiile sunt un must have: să nu vă mire alegerile mele – sunt nostalgică. Am vrut să păstrez o parte din experiența respectivă în garderobă.

Prin urmare, te invit în orice magazin Aldo pana pe 31 octombrie și poți să vezi cum e să fii în pielea mea. În magazine sunt zone destinate pozelor, marcate cu inimioare și tot ce ai de facut e sa postezi pe Facebook un shoeselfie cu produsul favorit, din noua colectie, pe care l-ai purta la shootingul cu Vali. Fii creativă! Dă tag celor de la Aldo Shoes Romania și ești înscris automat în cursa pentru cele trei premii:

  • Locul 1 – Un shooting cu Vali Bărbulescu într-o locație cool & o pereche de pantofi din noua colecție.
  • Locul 2 & Locul 3: vouchere pentru pantofii aleși.

Nu poate fi mai simplu de atât. Se gășește ceva pentru toate gusturile: de la botinele tip soseta – obsesia fashionistelor în acest sezon – până la cei mai finuți stiletto din lume. Câștigătorii se anunță pe 1 Noiembrie, în cadrul expoziției foto semnate de către Vali Bărbulescu, la Aldo (Afi Palace) de la ora 19:00. Mi-ar placea din tot sufletul să văd câștigătoare o cititoare de-a mea: great shoes and a unforgettable experience – where do I sign?

Love,

Fica

Mulțumiri speciale Ancăi Cheregi – pentru toate pozele minunate pe care le face cu răbdare și dragoste

Port: Rochie Zara & botinele Fiery by Aldo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *