Bone. Backbone!

g_2

Ziua în care mi-am dat seama că Florina e mai nebună decât mine a fost ziua în care s-a prezentat la un shooting cu ditamai colivia, suficient de mare cât să încapă cineva în ea. Momentan lucrează de zor la noul ei site (în sfârșit pune toate pozele într-un singur loc!! wooohoo!) și abia aștept să îl văd. Pentru că îl pregătește alături de cineva care o cunoaște foarte bine – sunt sigură că va avea amprenta ei completă. Nu puteam să scap ocazia, așa că prin prima noastră colaborare din 2014, îi sărbătorim debutul oficial.

Pe Florina Aștilean am cunoscut-o prin aprilie 2010. Încă de la prima întâlnire am simțit că face click nu doar aparatul foto, ci și noi două, prin urmare a ajuns să semneze o mulțime dintre pozele dragi mie. Nu știu dacă în sinea ei she fucking hates my guts, dar în patru ani de zile niciodată nu m-a supărat și am doar amintiri frumoase cu ea: noi în mijlocul pustietății, cu rochii de seară – căutând o lagună; noi în mijlocul străzii încercând să facem cadrul perfect fără să ne calce vreo mașină; Flo încărcată de lumini și pantofi pentru shooting, pășind nesigur, urmărind posibilul atac al lui Trepied (cățelul care își face veacul pe lângă studioul ei) ș.a. Este o tipă care știe mereu ce să zică pentru a mă face să râd și mi-a dovedit că poate să fie obiectivă când e nevoie. Flo e tipa care LOVES LOVE! Se vede, se simte și nu mi-o pot imagina altfel. Din această cauză îndrăgostiții mă privează de prezența ei sezoane întregi – îi pozează când își fac planuri de viitor împreună, când își jură dragoste eternă, când întâmpină noi membri ai familiei lor și tot așa. Ah, și ce povești de dragoste ies din lentila ei (această parte a activității ei se poate vedea deocamdată pe pagina de Facebook – Astilean.ro)! Are interdicție la nunta mea: vreau să se bucure de ea în ipostaza de invitată, nu de fotograf oficial. A zis că e sigură că nu se va abține și parcă mi-o imaginez făcând poze cu telefonul – pe ascuns 😀 That, for me, sounds like true passion for her work.

*

Aveam de mult timp în minte cardiganul oversized semnat de Iulia Marinescu (Knitted Lullaby). Așa că atunci când, în final, mi-a ajuns în mâini, m-am dus rapid la Flavia Silaghi ca să îmi facă smokey eyes (yep, I still have skills just for panda style make-up), mi-am prins buclele într-un coc, am luat o cămașă Asos pe mine și am tras în picioare niște botine decupate de la H&M.Toate articolele abia așteptau să vadă lumina soarelui, mai ales că le declarasem război după ce am acceptat solicitarea celor de la SUB25 ca să îmi răscolesc dulapul și să caut Nepurtatele – concluziile m-au speriat: aveam o grămadă de chestii noi care cereau momentul lor de glorie. Zis și făcut, iată ce a rezultat:

a_smallb_small

d_small

h_small
9_small1_small
Oare sunt singura căreia spatele gol sau perforările materialului pe forma coloanei vertebrale i se par foarte sexy? Înainte să dai un răspuns trebuie să arunci o privire și peste creațile lui Dion Lee. Dacă nu suspini după nimic semnat de el… nu putem fi prieteni 🙂 Iar dacă oamenii ne vorbesc pe la spate – să le oferim ceva interesant de privit. Nu?

page

 

Keeping my fingers crossed, Flo! Să ai cât mai multe proiecte de vis cu care să ne delectăm! Thank u for your unceasing support! 

2 Comments

  • Diana Rogo says:

    Hey,
    pentru prima data in ultimul deceniu, news feed-ul paginii mele de FB m-a redirectionat undeva calumea. ( Aleluia! ) Nu stiam ca ai blog, asa ca am zis sa arunc o privire.

    Privirea a fost aruncata, iar concluzia e ca-mi place foarte mult ce vad. Sunt absolut superbe pozele si foarte sincer tonul pe care-l ai in scris. Ce mi-a mai sarit in ochi, e ca ai prea putin feedback, mare pacat.. stiu si eu ce placut e sa afli cate o parere, indiferent daca e pozitiva sau “educativa”, asa ca n-am plecat fara sa las un comment.

    Te pup,
    Diana

    • ficabalancan says:

      Draga Diana,
      Multumesc pentru vizita, ma bucur ca ti-a placut ce ai citit! Sentimentul este reciproc, cu o exceptie notabila: I am not such a big fan of pastels like u, but still living la vie en rose :))
      Legat de feedback – prefer sa primesc oricand un singur comentariu, dar sa il simt genuine asa ca pe al tau. Marturisesc ca lumea prefera sa imi scrie mesaje. Am un folder peste care ma uit ca am nevoie de incurajari. It works. 😀
      Love,
      Fica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *