The Festival Look – Untold 2017

Ne-am întins direct pe iarbă, sprijinindu-ne de un copac, cu câte o sticlă de Cola în mână fiecare: Untold te copleșește. Prin căldură, valuri de oameni care nu se opresc să vină, numeroasele standuri cu display-uri care îți atrag privirea. În timp ce eu eram pe filmul flower power, Anca avea un tricou negru Pink Floyd cu gulerul taiat. Și în timp ce râdeam de stilurile vestimentare diferite pe care le avem, observam în jur că reprezentăm fiecare una dintre cele două categorii dominante. La Untold 2017, din punct de vedere vestimentar, fetele au ales fie elemente punk, fie elemente hippie. Culoare vs. All black.

Dacă postarea mea te prinde acasă – îți reamintesc că mâine e ultima zi în care te poți bucura de festival. În cazul în care line-up-ul festivalului nu te-a convins să participi – te asigur că sunt atâtea zone pentru care merită să ajungi măcar o zi. De exemplu – aseară am ajuns într-un tramvai colorat, plin de animatori și oameni puși pe petrecere. Am râs până mă dureau pomeții. Fast food, healthy food, fresh-uri, cocktailuri și bere din plin – pentru toate nevoile. Iar dacă vrei să te bucuri de un festival look așa cum doar pe Pinterest găsești – echipa de la Gett`s Platinia te așteaptă în incinta cazinoului de langă Chios, zona Fashion Story. Punk sau hippie, glitter sau verigi metalice, tatuaje temporare sau extensii colorate – anything is possible. Eu am ales împletituri și fața iluminată din plin – m-am făcut ”bec”, cum s-ar spune 😀

O zi a fost suficientă pentru mine și m-am pregătit cum se cuvine ca să petrec din plin. Designerii clujeni te așteaptă și ei puțin mai încolo de standul Gett`s Platinia, în cazul în care cauți un accesoriu mai aparte pentru ținuta ta: o bijuterie contemporană, niște bocanci, o borsetă cool din piele, ochelari cu ramă de lemn etc.

Ieși din casă! Enjoy the atmoshpere

Untold e o experiență de care nu merită să te lipsești. Chiar dacă nu ajungi la scena principală – poți compensa cu atâtea alte activități. Grab a friend, enjoy something cold and most of all: have fun!

Pozele minunate sunt semnate de catre Anca Cheregi

Port: Rochie alba – Asos

          Sandale si pantaloni scurti – Mango

          Top crosetat- Fedoras and Lace

Ochelari – H&M

Choker – Epica (via Tezyo)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *