#myJolidondestination

Pregătindu-mă pentru această postare, mi-am dat seama că, după atâtea călătorii împreună, este prima dată când se inversează rolurile și duc eu Jolidonul peste hotare, nu brandul pe mine. M-am oprit pe una dintre cele mai frumoase plaje private din Bali și am profitat de frumusețea locului ca să vă arăt piesele mele favorite din cea mai recentă linie de costume de baie. Am ales culori vii și imprimeuri cât mai complexe, pentru simplul motiv că sunt sătulă de costume într-o singură culoare (au și din acelea suficiente, pentru fanele genului). Gata cu vorba, să vă arăt ce am împachetat: iubesc combinația turcoaz & mov, prin urmare încep cu acest model Jolidon, din linia Punta Cana (F2305BI), cu varianta de chilot brazilian, pe care intenționez să îl port la nesfârșit. Am găsit și un pareo superb pentru el aici. Dacă mă urmărești pe rețelele de socializare te avertizez că o să îl vezi des 😀

a final_fav 1blue_ smallblue_small_3

Pe acesta l-am ales cu una dintre cele mai bune prietene de-ale mele – Raluca. Ei i-a plăcut mult printul (noi îi spunem print aztec), iar mie îmi place că se poate achiziționa un fuori aqua pentru el (un pareo adică, ca să ascundem faptul că am trecut mai mult pe la KFC <oh, those mozzarella rolls>, decât pe la sală 😀 ). Face parte din linia Phuket (F2290I) și se găseste aici, iar fuori aqua este de aici.

aztec print smallaztechy

Unul dintre costumele care s-a vândut cel mai bine la Salonul Internațional de Lenjerie din Paris este costumul din linia Aruba (F2202I)- care, în campanie, a ajuns pe celălalt model cu care am făcut echipă. Așa că nu puteam să îmi refuz un moment de glorie absolută cu minunăția aceasta, în sfârșit. E tare frumos în realitate și are aplicate, cu moderație, cristale Swarovski – pentru o notă de prețiozitate. Ca să nu mai spun că genul acesta de imprimeu este un must, dacă nu ai bustul mare și nici porecla de ”băiețel” nu îți prea convine 😀 #dreambodyanyone?

Fica Jolidon smallCum să vă descriu acest kaftan din linia Phuket oare? Este atât de ușor și atât de răcoros, încât nu îmi venea să îl mai dau jos, mai ales că erau peste 40 de grade în timpul sedinței foto. În plus, mi se pare o piesă versatilă și sunt tare curioasă câtă lume și-ar da seama ce port dacă l-aș lua și pe stradă efectiv sau la un festival de muzică? În păr aveam prinsă o floare de frangipani, iar acum observ amuzată că se regăsește și pe kaftan. Îl poți vedea mai bine aici.

kaftan 3 smallkaftan 1 smallkaftan3Pentru că timpul nu mi-a permis să ajung la o cascadă spectaculoasă din Bali,m-am mulțumit cu un colțișor natural, în drum spre hotel. Am vrut neapărat să îmi amintesc de grădinile prin care m-am plimbat zi de zi. Am ales  un costum din linia Malaga, despre care îmi aminteam că a fost my instant crush când l-am pozat în campanie, deci un must have în excursia mea. Are un snake print multicolor și niște accesorii golden pe bretele. Probabil unul dintre cele mai interesante printuri pe care le-am văzut de când lucrez cu Jolidon.

Processed with VSCOcam with s1 presetsnake prin smallAșa că dacă pleci în vacanță în curând și îți cauți un costum de baie – te rog aruncă o privire pe shopul online Jolidon. Ai să vezi că prețurile sunt foarte accesibile, materialele sunt minunate, iar accesoriile de pe ele nu au nuanțe dubioase -> mi s-a întâmplat foarte des ca produsul comandat online să mă dezamăgească în această privință. Produsele arată ca pe site, iar cei de la Jolidon se asigură să fie concordanță perfectă, așa că nu o să aveți suprize neplăcute. #myJolidondestination este tagul oficial al brandului, în acest sezon, deoarece toate liniile poartă numele unor destinații exotice, așa că dacă achziționați un costum de-al lor nu uitați să îl folosiți – you will show some love to The Creative Department arătându-le unde l-ați purtat. Sunt acolo câteva fete minunate care s-ar bucura să vă vadă, pe cuvânt de onoare!

V-ați făcut bagajul pentru  vacanță?

Love,

Fica

origami small

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *