Coffee, autumn and C&A

Săptămâna trecută, umblând cu pungile în care a fost premiul de la competiția Glamour Street Fashion Show, am descoperit un voucher micuț de la C&A despre care nu știam că există – happy day! N-am așteptat prea mult și am plecat la cumpărături. Însă, aici intervine necunoscuta – deși locuiesc de foarte mult timp în Cluj, nu am intrat niciodată într-un magazin C&A. Nu din snobism, ci pentru că sunt conștientă că nu mai am nevoie de nimic, iar când mă duc la cumpărături de obicei îmi satisfac un capriciu și stiu exact ce vreau. E o strategie care în cazul meu funcționează, mai ales când încerc să reduc cheltuielile puțin: nu mă plimb prin tot mall-ul, nu văd mare lucru, nu îmi rămâne gândul la produse.

ca-small-2

Prin urmare, iată-mă la C&A, neștiind ce caut și surprinsă de mulțimea care se bucura de reduceri. În mai puțin de 20 de minute deja mă duceam la cabina de probă cu șapte produse și mă gândeam că dacă luam premiul cel mare (care conținea un voucher în valoare de 500 de Euro, nu 100, cum aveam eu), îi îmbrăcam pe toți cei dragi, deoarece efectiv vedeam ceva pentru toată lumea: mi-a rămas gândul la un bomber jacket și un palton cu guler de blană detașabil- pentru mama mea. Am găsit o vestă gri cu colțuri asimetrice, pe care am văzut-o instant pe Anca, my best friend and constant presence on my blog – as a photographer. Și m-am decis cu greu asupra puloverelor – deoarece ori mă cucerea textura, ori designul. Într-un final, ca un om matur ce trebuie să fiu, am ales texturi moi pentru mine (cunoscute drept ”pufoșenii” în Universul meu all rainbows & love), pentru the cuddle weather care urmează (da, da – aia în care e frig de mori și care cere să fii as în layering, nu cu spatele pe afară și cizme decupate în față).

full-ca-small

portret-small-ca

Sper să vă placă produsele pe care le-am ales și, dacă vă căutați articole vestimentare dedicate sezonului rece – ar trebui să le faceți o vizită: au o ofertă variată și sâmbătă (12 Noiembrie) prindeți 25 % reducere la toate articolele. Eu sunt înnebunită după acest cardigan oversized: e călduros, e alb, e versatil – e … atâtea lucruri care îmi plac într-o singură piesă și mă văd purtându-l mult. A fost o alegere perfectă pentru o zi splendidă de toamnă – Cred că vă dați seama și din poze că am prins cea mai frumoasă lumină.

crop-ca-small ca-small ca-coffee-brek

C&A – ai fost o surpriză plăcută! Mai trec pe la tine.

Special thanks to my beloved Anca Cheregi – for the photos

& to Motel Gilau – for providing this amazing view and great coffee

motel-gilau-small

Love,

Fica

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *