Best of 2016

31/12/2016 mă găsește în fața laptopului, cu agenda lângă mine, cu lista de ”Resolutions for 2017” gata. Am observat că sunt mult mai productivă atunci când notez și planific totul, deci – anulând pornirile de Geamăn haotic. Așa mi-a venit ideea să stau puțin și să mă gândesc prin ce trasnformări am  trecut în 2016 și cum a fost anul meu, de fapt. Recomand tuturor să își aștearnă gândurile pe hârtie sau în Notes pentru că, atunci când tragi linie la sfârșit – concluziile ar putea să te surprindă în mod plăcut, dar s-ar putea să te facă și să mai adaugi câteva obiective pe lista noului an. După ce am ales toate pozele și le-am încărcat, mi-am dat seama că 2016 am fost efectiv un montagne russe și cea mai importantă lecție a fost: fericirea pornește din interior. In imagini, dincolo de cuvinte – 2016:

*

Am început 2016 departe de casă. În America. Am zburat în Cuba, iar Havana mi s-a părut incredibilă – mai ales că am vizitat-o înainte să se ridice embargoul.

Am zburat mai apoi în Rio, unde am văzut în sfârșit Cristo Redentor, dar și niște locuri care mi-au tăiat respirația – precum Pao de Azucar.

Am încheiat luna ianuarie plecând la Paris, cu echipa de la Jolidon. A fost una dintre cele mai frumoase ediții la care am participat: am văzut expoziția Picasso Mania & am urcat pentru prima dată la Sacre Coeur!

img_0854

Întoarsă acasă – am lucrat cu Călin Andreescu, Ingrid Teodosiu, Matei Pleșa, Miha Fărăgău și Eduard & Codruța Dabican la unul dintre cele mai frumoase editoriale pe care le-am realizat vreodată, apărut în Trend Prive Magazine. Am folosit piesele couture de la Jolidon pe scena Operei Naționale și rezultatul m-a lăsat fără cuvinte.

15672489_1272586716118499_6990409223054733337_n

 

Am cunoscut echipa de la AFMF, am participat la conferința The Woman ca partener media și am colaborat cu cei de la Kurmann.ro pentru un material superb dedicat femeilor.

colaj_1-kurtmann-bags-small

Am lucrat cu Stefanel pentru a treia oară și am cunoscut echipa Mastij.

aa9a9449logo_final-16

Am plecat cu prietena mea din copilărie în Bari și i-am sărbătorit ziua de naștere pe malul mării. Ultima vacanță singure, pentru că apoi l-a cunoscut pe logodnicul ei.

img_0840

Am devenit imaginea Fistiq Beauty Salon pentru al doilea sezon consecutiv, am devenit imaginea brandului Vervein, am făcut a doua campanie pentru oamenii minunați de la La Donna.

banner-2-1050x538

13180825_1372622416096854_928918197_n

Am făcut o nouă campanie pentru Jolidon pentru o linie de costume de baie proaspăt lansată – Riviera.

jolidon_riviera-collection16

Am plecat în Bali, două săptămâni – și a fost cel mai minunat loc pe care l-am văzut în viața mea. 

img_0848

Am plecat la Roma (unul dintre orașele mele preferate) cu iubitul meu care mi-a făcut acest city break cadou de ziua mea 😀

img_0846

Am plecat la Lyon, cu echipa de la Jolidon. Am vizitat Musee des Confluences și mi s-a părut extraordinar.

Mi-am dat jos aparatul dentar și am început să am viața presărată de zâmbete. Poate o fi fost și de la prosecco, având în vedere că cei de la Mionetto au fost generoși cu sticlele pe care mi le-au trimis.

cover_braces

Am colaborat cu BSB și am plecat spre mare.

BSB cover

Am făcut editorialul ”The Mill” cu sufletul meu pereche – Anca Cheregi. A ajuns coperta revistei Elegant și, ulterior, imaginea evenimentului Nuntă la Palat 2017.

15220071_1111740035561849_1943315138609311596_n

Am ajuns iar în Italia, tot cu iubitul meu, de această dată exporând Vieste.

img_0847

Am făcut campania pentru Ingrid Teodosiu. Și lookbookul. Și o grămadă de poze minunate pentru că asta se întâmplă când un model și un designer locuiesc împreună.

img_0861

Am plecat la Viena, alături de echipa Irinei Schrotter, pentru al patrulea an consecutiv.

the-team-small-size

M-am înscris la Glamour Street Fashion Show, în echipa Laurei Călin

colaj_glamour_man_style

Am plecat în Malta, în cadrul unui concurs de frumusețe care promova turismul.

beauty pagent

Am făcut campania pentru Galeria de Stil și am lansat primul episod al campaniei umanitare #RoFashionGivesBack, în care am adunat bani pentru copiii nevăzători din Cluj din vânzarea unui număr limitat de tricouri semnate de Ingrid Teodosiu, Veronica Frișan și Alexandra Ivascu. Aici am făcut primul live pe Facebook și mi-am dat seama că mi-ar plăcea să fac tranziția spre vlogguri.

Romanian Fashion Gives Back

M-am situat în Top 5 la Glamour Street Fashion Show, ocupând locul IV – poziție care m-a bucurat, m-a încurajat, dar m-a și motivat să muncesc mai mult. Deși nu am câștigat prima poziție, am avut parte de atâtea colaborări după aceea încât unele proiecte le-am amânat pentru 2017 pentru că nu am avut cum să le onorez într-un interval scurt.

img_0845

Am devenit imaginea brandului LouLou și am colaborat cu We Love Couture – ceea ce m-a bucurat enorm, având în vedere că sunt un freelance model și, totuși, reușesc să atrag atenția brandurilor din capitală.

we-love-couture-1

Am continuat colaborarea cu Fistiq Beauty Salon (imaginea de jos e una dintre cele mai dragi mie din aceest an. Coafura e realizată de către Dan Stoica, iar imaginea de către Adriana Becichi) și am lucrat pentru prima dată cu Iutta, preluând contul lor de Instagram.

15283988_10154412576519934_4282320432625326364_n

img_0842

Am făcut a doua campanie umanitară #RoFashionGivesBack – un proiect făcut din inimă, din care m-am ales cu cele mai importante lecții din 2016. Am fost bucuroasă că proiectul a avut continuitate și s-a bucurat de sprijinul atâtor oameni, iar pe lângă asta am reușit să le fac parte din acest proiect pe fetele care au un impact enorm asupra generației noastre: Alina Ceușan, Mădălina Merca, Ioana Chișiu și Ioana Grama <3 All my love pentru oamenii grozavi care mi s-au alaturat and a huge THANK YOU!

#RoFashionGivesBack – The Aftermovie

Am lucrat cu Band of Creators și am făcut primul meu vlog care are peste 25, 000 de vizualizari pe contul lor oficial, după ce am învățat singură să editez un video: ceea ce, pentru un om lipsit de astfel de deprinderi, a fost ca și cum aș fi învățat chineză.

for-holidays

Am decis să închei anul cu ceva care să mă reprezinte, așa că am luat o rochie superbă de la Elen`s by Tabita Gliga, am vorbit cu Dan Stoica de la Fistiq Beauty Salon, a contribuit la poveste și Ramona Bogdan cu un machiaj superb, Anca Cheregi a fost alături de mine pentru că altfel nu aș fi conceput povestea și Mionetto s-a asigurat să fim vesele, stropind povestea cu prosecco din plin. Pentru 2017 îmi doresc cel puțin același număr de călătorii, îmi doresc să rămân la fel de sănătoasă și fericită, să fiu și mai idependentă decât sunt deja, sper să ajung o prietenă mai bună pentru cei din jurul meu, o iubită mai bună, un copil mai bun. 2017 este pentru experiențe noi și frumoase, pe care sunt gata să le întâmpin cu un pahar de prosecco în mână și să le insuflu un aer glamour.

2017 –  BE MAGIC!

ac7a0078-small

A happy new year, beloved readers!

Fica

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *